• Innflytting neste sommer i Smedasundet 1

Innflytting neste sommer i Smedasundet 1

Vi ser ikke bort i fra at noen av dem som har kjøpt leilighet i Smedasundet 1 i Haugesund går og nynner på Delillos “Neste sommer” for tiden. For sommeren 2019 kan de første flytte inn i de 21 første leilighetene som Odd Hansen har startet byggingen på nå.

Da Vi Bygger Nytt treffer salgsleder Kjetil Alvheim i Odd Hansen Prosjekt på tomten en kald dag i februar, kan han konstatere at sjøutsikten blir upåklagelig fra alle leilighetene. Her kan en nyte Karmsundet og følge med på solnedgangene og båttrafikken fra stuevinduene og terrassene. Og salgsleder i Odd Hansen Kjetil Alvheim er ikke i tvil om at det er nettopp beliggenheten ved sjøen som har gjort at de aldri før har opplevd større interesse for et boligprosjekt.

– Interessen for leilighetsprosjektet har vært kjempestor hele tiden og det setter vi jo stor pris på når vi lanserer vårt største boligprosjekt noensinne. Totalt skal Odd Hansen bygge 150 leiligheter her ved sjøen på Rossebø fordelt på 7 byggetrinn, sier Alvheim.

Mulighet for husbankfinansiering

I vinter startet byggingen av de første 45 leilighetene i byggetrinn 1 og 2. Størrelsen på leilighetene varierer fra 50 kvm til de største toppleilighetene på 125 kvm og prisene starter på 2,3 million kroner. Til flere av leilighetene blir det tilbudt husbankfinansiering. Den 7,5 mål store tomten helt i sjøkanten på Rossabø ligger bare en kilometer fra Haugesund sentrum.

– Nærhet til sjøen, utsikt og mulighet for husbankfinansiering gjør dette prosjektet ekstra interessant for en stor målgruppe. Når en i tillegg legger til lave kjøpsomkostninger, 5 års nybygg-garanti, flott kjøkken og bad, strandpromenade, basseng og grønne uteområder, så er det nok ikke rart at salget går meget bra, sier Alvheim som til nå har signert kontrakt med 42 kjøpere.

Salgsleder Kjetil Alvheim på tomten der Odd Hansen er godt i gang med byggingen av Smedasundet 1. De første kan flytte inn sommeren 2019.