Fullt hus på hyttekvelden til Berge Sag

Fullt hus på hyttekvelden til Berge Sag

Med to rykende ferske hyttekataloger og flere andre nyheter på lur, hadde Berge Sag mye på programmet under hyttekvelden i slutten av februar. Over 50 fremmøtte og fullt hus i lokalene på Raglamyr viser at det er mange som går rundt med hytteplaner.

Hytter er et viktig satsingsfelt for Berge Sag og ingen andre i  distriktet vårt bygger flere hytter enn dem. På hyttekvelden presenterte  Berge Sag sine rykende ferske hyttekataloger. Den ene katalogen med fokus på byggesett der 29 ulike modeller er presentert. Den andre katalogen henvender seg til dem som ønsker noe helt unik – tegnet og utviklet av Berge Sag sin egen arkitekt Camilla Thorsen som også var tilstede under arrangementet. Her har også Ann Helen Kvaalevåg bidratt med tips og råd til innredning og interiør.

– Vi opplever desidert størst etterspørsel etter hytter på fjellet. Folk er på jakt etter funksjonelle hytter med plass til mange. De fleste bygger med 4 soverom og ønsker seg hytte med god standard, allrom med god plass til stort spisebord og sittegrupper, fortalte Øyvind Bråtun, prosjektleder for hytter i Berge Sag. Her har det vært en endring de siste årene, fra større hytter tidligere, til nå litt mindre, men med høyere standard, mer vedlikeholdsfrie materialer osv.

Hele Sør-Norge

Mens Berge Sag tidligere konsentrerte seg om hyttebygging til og med Vågslid, er nå hele Sør-Norge blitt markedet deres. Det betyr at Berge Sag gjennom sine samarbeidspartnere i tillegg kan levere hytter til kunder både fra Østlandet og Sørlandet. .

– Vi leverte nylig en hytte til Strømstad i Sverige, flere til Nord-Trøndelag og har hytter som skal bygges på Østlandet, fortalte Bråtun.

På hyttekvelden deltok også Bergene Holm som viste de siste trendene innen kledning, panel og hytteinteriør. Berge Sag hadde også invitert flere leverandører og SR-Bank til å holde stand under arrangementet.

Satser på Botn Aust og Solfonn

Berge Sag satser videre på Vågslid og har blant annet sikret seg store tomteområder på Botn Aust. Her vil de på sikt byggemodne 83 hyttetomter i tre byggetrinn og 29 tomter er nylig lagt ut. Under hyttekvelden fikk folk anledning til å se på tomtene på en modell og det ble også vist film av området. Folk fikk også mulighet til å reservere tomt.

Berge Sag bygger også videre på Solfonn i det såkalte R-feltet og legger ut 16 prosjekterte hytter som vil stå klare til påsken 2019.

– Her kan en velge mellom fem ulike hyttemodeller som alle blir levert nøkkelferdige. Det blir tilrettelagt med kjørevei til hyttene og parkering like utenfor hytten. Hver hytte vil ha plass til 8-10 sengeplasser. Vi er opptatt av at hyttene skal tilrettelegges naturen rundt og gjøre minst mulig inngrep i naturen, sier Øyvind Bråtun i Berge Sag.