Hjemme hos Fru Mosbron

Hjemme hos Fru Mosbron

Det var mens datteren var kreftsyk, at Charlotte Mosbron begynte å følge med på interiør-blogger. Med mye venting på sjukehuset var det godt å hvile øynene på inspirerende bilder og bruke hodet på noe lysbetont. Og etter at datteren ble friskmeldt, var mor selv i gang med å blogge. Bli med hjem til Fru Mosbron i nr. 15.

mg_3686

Picture 1 of 27

Hjemme i nr. 15 på Mosbron, går det mye i svart og hvitt. Brunt og grått. Den skandinaviske naturstilen er absolutt en viktig inspirasjonskilde. På bloggen sin ”Nr. 15” deler hun gjerne bilder og gir tips.

– Det er gøy å blogge og ikke minst være en del av et flott bloggemiljø her på Haugalandet. Vi finner på masse kjekt sammen, så det at jeg begynte å blogge har virkelig ført mye positivt med seg, sier hun og forteller om nye vennskap, kjekke sosiale treff og mye idèutveksling i nettverket til bloggerne.

Bloggingen er også et pusterom og en fin avkobling i en travel hverdag med fire barn og mange aktiviteter å følge opp.

 

Pusser opp i smug

Det var for to år siden at familien på seks flyttet til Mosbron i Åkra – i nabohuset der mannen Kjell Atle vokste opp. Siden den gang har 70 talls-huset gradvis blitt pusset opp.  Veggene er blitt malt hvite. Panelet i taket også hvitt. Peisen i teglstein er blitt malt i en gråtone. Til sommeren er planen å male det røde huset grått.

– Jeg er ikke redd for å gi meg i kast med malingsprosjekter og har nok av og til satt i gang litt fortere enn min mann har satt pris på, smiler hun.

– Da passer jeg på å sette i gang med nye oppussingsprosjekter når mannen er på reisefot. Så er det meste i skjønneste orden når han kommer hjem igjen. For det er jo lettere å be om tilgivelse enn tillatelse.

 

Interiørbevisst

Det er ikke fritt for at interiørinteressen har steget i takt med bloggingen. Noe som ikke minst har gjort henne mye mer oppmerksom på ulike interiørmerker. I stuen finner vi flotte vaser, porselen og dekorasjon fra både Kâhler og Bloomingville. Nå venter familien på en helt ny Hay-modulsofa bestilt hos Indesign i Haugesund. I grått ullstoff. Mor fryder seg over tanken på å få den plassert i TV-kroken i stuen. Salongbordet er allerede på plass – snekret av mannen Kjell Atle av materialene fra en gammel sengebunn. Hjulene kjøpte de hos Clas Ohlson. Charlotte er heller ikke redd for å pusse opp gamle møbler med noen strøk maling. Men det gamle pianoet i stuen velger hun å ha i originalfargen.

Også på jobben handler det mye om interiør for Fru Mosbron. Når hun ikke er hjemme og sysler med interiørprosjekter, treffer du henne nemlig i interiørbutikken Hus og Him i Skudenes. En kreativ, sosial og artig jobb – midt i blinken for Fru Mosbron , skulle vi tro.

 

Treff fruen i nr. 15

Charlotte Mosbron (36) driver interiørbloggen ”Nr. 15”. På bloggen hennes www.frumosbron.blogspot.no kan også du la deg inspirere av flotte bilder, hverdagsglimt og ideer til hvordan du kan innrede hjemmet ditt.