Annonse

Er du en av de mange lesere og annonsører som har savnet boligmagasinet Vi Bygger Nytt? Da kan du glede deg over at magasinet endelig er tilbake, og at det nå relanserers i nytt og oppdatert format! Vi Bygger Nytt har lesere fra Stavanger i sør til Bergen i nord, og har vært et kjent og kjært magasin i nesten 20 år!

Etter en kort pause, gjenoppstår boligmagasinet med oppdatert og spesialprodusert innhold for både publikum og annonsører i hele regionen. Som en av flere nyheter, har Vi Bygger Nytt innledet et strategisk samarbeid med TV Haugaland. Dette betyr at annonsører ikke bare kan glede seg over digitale og trykte annonser, men også nå ut til et bredere publikum gjennom TV-reklame i hele regionen. Denne løsningen gir en ny og unik mulighet for magasinets annonsører og samarbeidspartnere.

Relanserer boligmagasinet Vi Bygger Nytt: Jan Åge Matland (f.v.), Heine F. Birkeland og Eirik Mortensen relanserer Vi Bygger Nytt i digitalt format, og ser frem til å skape en ny informasjons- og markedskanal for boligbransjen. (Foto: Annie Myhre)

Samarbeidet mellom TV Haugaland og Vi Bygger Nytt, medfører at annonsører nå både får tilgang til digitale produkter, men også kan vise frem reklamefilmer på  nett og på TV. Dette bidrar til en unik kombinasjon av markedsprodukter som vil være til glede for både publikum og markedsaktører i regionen.

Vi Bygger Nytt har en ambisjon om å være den foretrukne inspirasjonskanalen for alle som eier en bolig eller fritidsbolig, og for å sikre et godt og variert innhold, oppfordres publikum til å komme med tips om gode saker og prosjekter. Har du et godt tips som fortjener oppmerksomhet, kan du sende tips på tips@vibyggernytt.no

Er du en aktør i boligmarkedet og ønsker å utforske de mange markedsproduktene som nå er tilgjengelige? Ta kontakt med marked@vibyggernytt.no  for mer informasjon!

Annonse