Annonse

Har fått drømmehjemmet: Monica Matre gleder seg over moderne løsninger og lekkert design i sin nye bolig.

-Velkommen inn! En smilende Monica Matre ønsker oss velkommen til sin nye enebolig. Hun har nylig flyttet inn i sitt drømmehus i Odd Hansens prestisjefylte byggeprosjekt i Norheimsmarka Hageby sør for Haugesund. Nå nyter hun hverdagsluksus over to plan, og forteller med stor iver og entusiasme hvordan Odd Hansen har bidratt til å skape en perfekt kombinasjon av førsteklasses materialvalg og personlige tilvalg. Resultatet har blitt et hjem som Monica elsker å komme hjem til – hver eneste dag!

Luksuriøse og tilpassede detaljer

Monica var allerede imponert over materialvalget som utbygger hadde gjort, men da muligheten for tilvalg åpnet seg, benyttet hun sjansen til å sette sitt personlige preg på leiligheten. Det å ha kontroll over plasseringen av elektriske punkter var også en praktisk fordel. Resultatet er enromslig bolig med fire soverom, hvorav ett har blitt forvandlet til et flott treningsrom, og et annet er nå en elegant walk-in-garderobe. Den gjennomgående fargen på veggene, «rustic brown», gir et varmt og innbydende preg til hele boligen.

-Jeg har fått utrolig god service og hjelp fra Odd Hansen og deres samarbeidspartnere.
Både Designa kjøkken, Badeva og Haugesund Elektriske har vært enestående i prosessen, forklarer Monica.

Elsker takterrassen: Boligen til Monica har en stor og romslig takterrasse. Her kan hun nyte fine sommerdager og utsikt over nærområdene.

Beliggenhet og naturskjønne omgivelser

Det var den enestående beliggenheten som gjorde at Monica valgte å flytte fra Skåredalen til Odd Hansens byggeprosjekt Norheimsmarka. I tillegg til den praktiske nærheten til butikker og sentrumstilbud, ligger boligen også i nærheten av flotte turområder, noe som passer perfekt for Monica, siden hun er en ivrig turgåer.

Utsikten fra takterrassen var også en avgjørende faktor for Monica, og gjorde at hun falt pladask for boligen. Med sin panoramautsikt fra takterrassen er den det ideelle stedet for vennefester og avslappende stunder. Odd Hansen har virkelig utnyttet boligens omgivelser i prosjekteringene, og dermed bidratt til å skape en hverdagsidyll i pakt med naturen.

Monica deler begeistret at kombinasjonen av sentral beliggenhet, sol på alle sider av huset og begrenset innsyn, er en drøm som for hennes del går i oppfyllelse. Dette byggeprosjektet er ikke bare et perfekt hjem, men en del av et blomstrende og familievennlig nabolag.

Odd Hansens byggeprosjekt på Norheimsmarka i Haugesund har skapt en eksklusiv og moderne bolig som Monica Matre er stolt av å kalle sitt hjem. Med førsteklasses materialer, personlige tilvalg, fantastisk beliggenhet og en takterrasse som er designet for både komfort og underholdning, gir dette prosjektet en unik kombinasjon av luksus og funksjonalitet.

Pålitelig og innovativ: Salgssjef Asbjørn Hovland har øye for de viktige detaljene og ønsker å skape flere drømmehjem for Odd Hansens kunder.

Vil skape flere drømmehjem

Asbjørn Hovland er salgssjef hos Odd Hansen, og jobber både med Norheimsmarka Hageby og andre utbyggingsprosjekter både på Haugalandet og i andre byer. Hovland forteller at Norheimsmarka Hageby er ett av de sjeldne prosjektene hvor man kan velge mellom både eneboliger, rekkehus og leiligheter. Norheimsmarka passer derfor fint for alle type boligønsker. Hovland er opptatt av at alle kunder skal få muligheten til å gjøre sine tilpasninger og oppfylle sine drømmer i de prosjektene Odd Hansen leverer, og fremhever at selskapet skal fortsette å levere på sitt rykte som en pålitelig og innovativ utbygger.

-Vi håper mange flere skal få ønske velkommen til sitt drømmehjem på Norheimsmarka i tiden fremover, avslutter Hovland.

Hvis du vil vite mer om prosjektene i Norheimsmarka Hageby, kan du klikke her.

Annonse