Hyttefeltet
Annonse

Idyllisk: Hyttefeltet til Nedstrand Fjordresort, ligger i Hinderåvåg i Nedstrand og fremstår som et idyllisk ferieparadis.

En liten times kjøring fra Haugesund, og en times båttur fra Stavanger, ligger en skjult perle – midt i hjertet av Vestlandet og Rogaland. I dette området kan du nyte fredfulle naturoppplevelser og unik panoramautsikt over fjord og fjell, og oppleve et av de beste klimaene i området. 

Med et stort aktivitetstilbud på land og i sjø, turløyper som starter ved hyttefeltet og tre badestrender i gangavstand, er dette stedet for deg som ønsker å kombinere naturopplevelser med aktivitet og rekreasjon.

Salvesen har selv hatt sommerhus her inne i 17-år og mener at det både er ett av de flotteste stedene i området, og at man også får oppleve det beste klimaet i regionen.  

Alle foto: Fotograf Jan Nordtveit

Indrefileten på Haugalandet: Eiendomsutvikler Odd Erik Salvesen, mener hyttetomtene i Nedstrand gir tilgang til noen av de fineste naturopplevelsene Haugalandet kan by på. 

– Også er det rolig og fint, nært til kjente turområder, fiske og sjøsport. Alt er innen kort avstand. Det er bare 40 minutter inn til Haugesund, noe som gjør at det bor mange pendlere her, forteller Salvesen. Videre trekker han frem at det er viktig at man får brukt en hytte mest mulig, og her er det enkelt å pendle.

 – Vi jobber med å utvikle aktiviteter på resorten. Vi har klatreparken, stand up paddleboard og båtutleie. Man kan ha båtplass eller leie seg inn i båtpool. Hot tub, sauna, vannski, alt leies ut etter delingsmodell med en abonnementsordning forklarer Salvesen entusiastisk.

Paradis for friluftsentusiaster: Nedstrand Fjordresort tilbyr gode fasiliteter for både friluftsliv og båtliv.

Hyttefeltet i Nedstrand er et paradis for friluftsentusiaster. Du kan starte dagen med en tur i skogen og deretter ta en svømmetur i fjorden. Hvis du liker å fiske, vil du heller ikke bli skuffet – her kan du oppleve dypvannsfiske og fiske i både vann og sjø. For den som liker hester, er det også muligheter for ridning, og flere gårder i nærheten tilbyr økologiske matvarer og gårdsbesøk.

  • Vårt hyttefelt ligger i en levende bygd med butikk, fotballbane og en kirke der det ofte er konserter, noe som gir en spesiell og koselig ramme rundt hyttelivet forteller Salvesen. 

Hyttefeltet i Nedstrand er et ideelt sted for familier som ønsker å tilbringe kvalitetstid sammen i vakre omgivelser. Med så mye å se og gjøre, ligger alt til rette for dager med minnerike opplevelser. Hyttene er tegnet av en arkitekt som har lang erfaring med hytter, noe som har ført til mange gode løsninger. Utformingen glir godt inn i terrenget med farger og materialvalg. Hyttene rommer fra 2 soverom og hems til 3 soverom og hems, med mulighet for deling av soverom i den største slik at man får 4 rom.

Fantastisk utsikt: Flere av hyttene på Nedtrand Fjordresort byr på fantastiske utsikt over både fjorden og naturen omkring hyttefeltet.

  • Vi anbefaler alle som er interessert å  komme og se. Noen liker å ha maks utsikt og andre vil være mer i le, her er det tomter for enhver smak. Visningshyttene står klare til besøk og de som er interessert kan ta kontakt med Salvesen for en privat visning. 

Visningshytter klare for besøk: Nedstrand Fjordresort harlagt vekt på å designe moderne hytter, tilpasset naturen og omgivelsene rundt. 

Flere av hyttene er allerede under oppføring, og Salvesen oppforder folk til å ta kontakt for å lære mer om det nye hyttefeltet i Nedstrand og alt området har å by på. 

-Vi ser frem til å høre fra deg og ønsker deg velkommen til en av de mest spektakulære områdene av Vestlandet og Rogaland, avslutter Odd Erik Salvesen.

Several cabins have already been sold, and construction is therefore planned for more cabins this autumn. If you want to take a closer look at the cabin field at Nedstrand Fjordresort, you can arrange a time for a viewing by clicking here .

Annonse