HTH-Uformelt-gruppebilde-23-Juni-2023-
Annonse

HTH Haugesunds kjøkkeneksperter: Gunn Bente Flaat, Ronnie R. Clemmensen, Tina Skorild, Hanne Førland, Ellen Meiling, Helga R. Clemmensen, Anine Toft Hansen og Jørn Ole Ese.

Helt siden den spede begynnelse i byen Ølgod i Danmark, har HTH skilt seg ut som en ledende leverandør av kjøkkenløsninger i Skandinavia. Nå feirer HTH Haugesund en periode med bemerkelsesverdig vekst, og posisjonerer seg som regionens ledende leverandør av kjøkken, garderobe og baderomsløsninger. Med en nyoppusset konseptbutikk og et travelt program for resten av året, ser teamet i HTH Haugesund frem til en aktiv høst.

Det er Ronnie Clemmensen, også fra Ølgod, som driver HTH i Haugesund. Clemmensen har satset friskt siden han overtok høsten 2020, og feiret nylig også sin første fullt utdannede danske HTH-trainee. Skal vi tro ryktene,  er han nå blitt «mannen du tenker på når du skal ha nytt kjøkken», noe som på mange måter også bekreftes av den sterke veksten selskapet har opplevd. Det er nemlig ingen tvil om at HTH Haugesund har etablert et sterkt merkenavn i regionen.

Alle foto: Vestbris

Spennende høst: Daglig leder ved HTH Haugesund, Ronnie Clemmensen ser frem til en spennende høst med mange nyheter for kjøkkenkunder i regionen.

Både bedrift og privat

-Vår vekst i markedet, har både vært drevet av private løsninger og oppdrag til  bedriftsmarkedet, forklarer Clemmensen. Store leveranser til nye leilighetsprosjekter har nemlig blitt en viktig del av ordremengden til den lokale kjøkkenleverandøren. HTH Haugesund har hatt tidenes tilslag på slike prosjekter, noe som vitner om selskapets kompetanse på både løsninger og logistikk for bedriftsmarkedet.

Men det er definitivt ikke bare storskala prosjekter HTH Haugesund har fokus på. Clemmensen har et klart mål om å tilby løsninger for alle kjøkkenkunder, fra de store entreprenørene til den nevenyttige huseieren. Etter lanseringen av “Gjør-det-selv-produktene”, har det lokale lageret opplevd en enorm pågang fra kunder som ønsker å dra nytte av de pengene de kan spare ved å montere sine egne kjøkken, garderober og baderomsløsninger. Clemmensen ser at dette produktet har et stort vekstpotensiale, og forteller at HTH derfor har laget flere reklamefilmer om disse kjøkkenløsningene for å vise hvor enkelt man kan bygge sine egne HTH-kjøkken. Noen av disse filmene har du muligens også sett på TV Haugaland.

Lyst og lekkert: Baderomsavdelingen i HTHs nyoppussede konseptbutikk inneholder mange utstillinger til inspirasjon

Arrangementer og samfunnsengasjement

Utenom de daglige aktivitetene til kjøkkenforhandleren, har samfunnsengasjementet blitt en stadig viktigere del av HTH Haugesunds identitet, og Clemmensen forteller at de liker å samarbeide med lokale kokker som kan vise frem sine produkter og kokekunster i butikkens utstillingskjøkken. HTH Haugesund har hatt flere slike arrangementer, og nylig var det den lokale kokken Ida Marie Aamot Storbakken som trakk fullt hus. HTH Haugesund har også hatt arrangementer som “Åpen dag”, dampkurs, messer, B2B-kveld og mange flere gjennom året. Clemmensen mener at disse arrangementene både er  nyttige for HTHs kunder, samtidig som de skaper en følelse av fellesskap og forbindelse mellom HTHs team og deres leverandører.

Italiensk aften: HTHs B2B kundekveld høsten 2022 hadde tema «Italiensk aften».
Her med (f.v.) Gunn Bente Flaat, Geir Andre Sjursen, Ronnie R. Clemmensen (delvis skjult) og Jørn Ole Ese

Lidenskapen for kjøkkenkjærlighet

HTH Haugesunds historie er tydelig preget av en kombinert lidenskap for “kjøkkenkjærlighet” og hardt arbeid. Dette har gitt jevn vekst, selv i utfordrende tider, og Clemmensen forteller om en helt unik dedikasjon fra hele hans team. Engasjementet for kvalitet skinner gjennom i hver eneste løsning HTH Haugesund leverer, og med nye utstillinger planlagt for høsten, er Clemmensen fortsatt optimist.

  • I en tid hvor negativt snakk om byggestopp dominerer overskriftene, liker vi i HTH Haugesund å være en motpol, forteller Clemmensen. Han fremhever at deres fokus på kvalitet og service har gitt dem et solid fotfeste i markedet.

Åpen dag: Kjartan Kjetland med kollega Kamil Grabowski er en av de mange kokkene som har bidratt til HTHs kundearrangementer.

Vil være førstevalget for lokale kjøkkenkunder

Enten du planlegger et nytt prosjekt, ønsker å oppdatere ditt eksisterende hjem, eller bare er nysgjerrig på hva som er nytt i “kjøkkenverdenen”, så er dørene til HTH Haugesund alltid åpne.

Clemmensen oppfordrer derfor alle potensielle kunder til å ta turen innom butikken på Norheim for å oppleve atmosfæren og løsningene HTH tilbyr. Dersom du tar turen innom oss, vil du raskt skjønne hvorfor HTHs produkter har blitt førstevalget for så mange på Haugalandet, avslutter en smilende Ronnie Clemmensen.

Lokale kokekunster: HTH Haugesund heier på lokale kokker, og inviterer dem til å delta i mange arrangementer gjennom året.
Her med (f.v.) Ina Therese Lindvik, Ida Marie Aamot Storbakken og Geir Andre Sjursen

Her finner du en oversikt over Høstens program hos HTH Haugesund:

  • Åpen dag, HTH,                                                          31. august 
  • Kundekveld prosjekt ASKO/Gorenje, HTH,               12. september
  • VIP Miele kundekveld, HTH,                                      18. oktober
  • B2B Italiensk aften, HTH,                                           3. november
  • ByggArena Quality Hotel Maritim,                              10. november
  • Boligmesse, Storhall Karmøy,                                    10-12. november
Annonse