Annonse

Trappen er en viktig del av interiøret, og blir ofte beskrevet som husets smykke. I de nye og utvidede lokalene i Raglamyrvegen 15, har Trapperingen B. Innvær laget til et nytt showroom som gjør det enklere for kunden å velge riktig produkt.

– En trapp er veldig mye mer enn bare en trapp. Fordelen med et showroom er at kundene får muligheten til å både ta og føle på de ulike løsningene vi tilbyr. Det er veldig stor forskjell på å se produktene fysisk, kontra på nett eller i en katalog, sier showroom-ansvarlig, Mirjam Innvær. 

Trapperingen har holdt til på Raglamyr i snart 10 år, men det var ikke før i fjor vinter at de fikk muligheten til å utvide showroomet. På nyåret åpnet de dørene til det nye lokalet. 

– Vi har fått god respons fra kundene, og det er nettopp derfor vi har valgt å satse større, sier selger, Roy David Thorsen. 

Sideprosjekt: I tillegg til trapper er Trapperingen B. Innvær leverandører av ”strekktak” som vises i møterommet i showroomet. Strekktaket kan leveres i alle farger og mønstre. 

Skreddersydde løsninger 

Det er mange beslutninger som skal tas når ny trapp skal velges. Med faglig kompetanse og mange års erfaring i bransjen, veileder Mirjam og Roy David kundene gjennom hele prosessen. 

«Du skifter ut det meste før du skifter ut trappa, så det er en viktig investering

Inne i de nye lokalene er det utstilt trappeløsninger i alle stiler – fra moderne til det mer klassiske. Roy David forteller at alle trappene blir laget på mål, og det er ingen detaljer som er overlatt til tilfeldighetene. 

– I det nye showroomet vårt har vi flere modeller som vi kan vise til. i Vi har også trappebelysning, innebygde garderobemoduler og bodløsninger. Det at kunden har muligheten til å se produktet på forhånd, trygger kjøpet, sier Roy David. 

Trapperingen har med sitt gode rykte flere store avtaler 

med boligkjeder landet rundt. På listen finner man blant annet de landsdekkende husleverandørene Block Watne, Blinkhus, Mesterhus og Urbanhus. 

Unik kjede feirer 20 år 

Familiebedriften som nå drives av tredje generasjon ble først etablert i 1919 under navnet B. Innvær møbekverkstad. I februar 2002 gikk flere tradisjonsrike trappeprodusenter sammen og etablerte Trapperingen AS for å betjene det norske trappemarkedet. I dag er Trapperingen en landsdekkende kjede med hele seks fabrikker spredt rundt om i landet. 

– Det at vi har fabrikker over hele landet gjør oss til en unik lokalkjede. Alt som produseres, selges og monteres er lokalt, og vi slipper å sende varer med frakt siden det er vi selv som både leverer og monterer, sier Roy David. 

Mens mange konkurrenter har slitt med leveringsproblemer grunnet pandemi, har ikke dette påvirket Trapperingen. 

– Vi har en stabil leverandør som alltid leverer, og det skiller oss ut fra mange andre konkurrenter. Vi har et godt samarbeid med leverandøren vår Fritzøe Engros, og vi har handlet hos dem i mange år, sier Mirjam. 

Avtal møte med oss her!
Har du spørsmål om pris, trappemodell, eller ønsker hjelp til å finne den rette trappen? Avtal møte på www.trapperingen.no eller besøk oss i Raglamyrvegen 15, Haugesund. Åpningstider: Torsdag kl. 12.00-18.00

Annonse