Annonse

Her bor: Mari Riis sammen med familien på fire, to katter og to kaniner.
Bosted: Tønsberg

Litt info om oss:

Vi er en familie på 4, Mari 36 år, Kenneth 35 år, Isak 9 år, Alma 6 år. Vi bor i Tønsberg. Vi bor her sammen med to katter og to kaniner. Mari jobber som førskolelærer i barnehage og Kenneth som prosjekt leder innen elektro. 

Drivhuset vårt i hagen er bygget av bestefaren til min mann på 60-tallet. Vi er tredje generasjon som bor på denne tomten. Drivhuset bærer preg av nettopp dette, og trenger snart en ny oppfriskning. Men det er nettopp dette som gir det en ekstra sjarm syntes jeg. Når vi skal renovere det, vil det bli tilsvarende likt. Drivhuset er et sted vi både dyrker, og inviterer til hyggelige små kosestunder. Her har vi feiret bursdag, laget juledekorasjoner, venninnekveld med noe godt i glasset, og utallige kaffepauser! Som du skjønner, er dette mitt favorittsted i hagen, og mitt husmors fristed der jeg kan trekke meg tilbake og nyte en god bok. 

Inne i drivhuset dyrker jeg:

Tomat, agurk, pyhsalis, chili, paprika, blå druer, squash og urter. Jeg har også blomster i bruker som zinnia, lavendel og kosmos. Jeg setter mine planter i jorden her inne 1.mai. Drueplanten har stått her inne i generasjoner og bærer fortsatt kjempe gode druer. 

Annonse