Annonse

13.april lanserte Nedstrand Fjordresort sitt nye hytteprosjekt her i Nedstrand. Med vakre utsiktstomter, omringet av hav og fjell, byr Nedstrand Fjordpark på mer enn bare en hytte.

– Vi bruker uttrykket «mer enn bare en hytte» fordi vi her på vårt resort – Nedstrand Fjordresort og i bygda Nedstrand – kan tilby så mye mer enn bare en hytte på et hyttefelt. Her skal en ha lett tilgang til naturbaserte aktiviteter, og rekreasjon på vårt resort i ei rolig og nydelig fjordbygd – «makalause Nedstrand», skriver Nedstrand Fjordresort AS.

Det er Odd Erik Salvesen og Atle Berge (Ølen Betong Gruppen) som er ansvarlige for Nedstrand Fjordresort AS og Nedstrand Fjordpark prosjektet. Med hensyn til de høye byggevare- og strømprisene som er i dag, har det vært viktig for dem å få frem kvalitetshytter i flere varianter og prisklasser. 

Egen båtplass nede ved marinaen: Nede ved marinanen har hytteeierne mulighet til å kjøpe egen båtplass og redskapsbod.

– I samarbeid med vår arkitekt, har vi satt sammen flotte hytter som rommer mye, og som vi mener vil passe både for par og familier i ulik alder, sier Odd Erik og Atle. 

Nedstrand Fjordresort er nå klare til å bygge to forskjellige visningshytter som de satser på å ha klart i løpet av juni. Hyttene varierer ifra 49-67 kvadratmeter, der alle hyttevariantene rommer 2-3 soverom, og 1 arbeidsrom. 

– Trendene viser at arbeidsrom har blitt mye viktigere nå enn tidligere. Såkalt «remote-jobbing» gjør at folk kan arbeide utenfor jobben, og da har en ofte lyst til å benytte et av rommene til kontor – eventuelt en kombinasjon mellom gjesterom og arbeidsrom, sier de. 

Alle hytteeierne får tilgang til privat sandstrand, badestamp, båtplass i marinaen, redskapsbod, egen gapahuk for selskaper, samt et delings-konsept som gir enkel og billig tilgang til alt ifra El-sykler til SUP-brett, kajakker og båter. 

– Enten en liker å trekke seg tilbake og finne roen etter en aktiv dag med sjøliv, lange gåturer i skogen eller ved sjøen, i klatreparken eller på sykkelsetet, eller bare ankomme hytta og nyte panoramautsikt over fjord og fjell og bare slippe ned skuldrene, så skal en kunne trives godt her inne, legger Odd Erik til.

Hyttefeltprosjektet har allerede engasjert flere interesserte, og en påbegynt interesseliste vil i samarbeid med megler være klar i nærmeste fremtid.

Annonse