Annonse

– Dette er noe vi har jobbet med veldig lenge, og nå er vi endelig i gang, sier Daglig leder for Trendhuset, Anne Kristine B. Tveit. 

Med et nytt konsept, byr Trendhuset på et utvidet sortiment av spennende, prisgunstige designmøbler og interiør fra produsenter som KARE Design, House Doctor og Hübsch. 

– Fordelen vår er at vi har mange ulike leverandører å hente fra. Dette gjør at vi kan tilby alle stilarter, enten det er til arbeidsplassen eller hjemmet, sier Anne. 

Den nye konseptbutikken til Trendhuset finner du i Kirkegata 130 i Haugesund sentrum.

Ansatt interiørkonsulent

Som en del av det nye konseptet, tilbyr de boligstyling til både privatkunder og bedrifter. Nylig ansatte de interiørkonsulenten, Anastasija Stepanova. Hun skal hjelpe kundene med å finne sin stil gjennom konsultasjon, interiørveiledning og prosjektering. 

– Vi hjelper deg gjennom hele interiørprosessen, uansett hvilket prosjekt det er snakk om. Går du med oppussingsplaner, byggeplaner, eller skal selge – kan vi være en god partner å ha med i planleggingsfasen, sier Anne. 

Trendhuset byr på mange unike designmøbler fra blant annet KARE design.
Inne i butikken er det laget til flere utstillinger som viser møblene i den riktige settingen.

Anastasija har en bachelorgrad i arkitektur og design, og er lidenskapelig opptatt av den skandinaviske stilen. Hun forteller at det ikke nødvendigvis alltid er behov for å handle nye møbler, men at man ofte kan ta utgangspunkt i møblene man allerede har i hjemmet.  

– Et pågående prosjekt vi jobber med for tiden er en kunde som ønsker forandring ved bruk av egne møbler. Her kommer vi med forslag og tips til møblering – som står i stil med det han allerede har. I tillegg setter vi opp en innkjøpsliste dersom han ønsker noe nytt til hjemmet, sier Anastasija. 

Kundene kan selv velge hvor mye hjelp de trenger. Det kan inneholde alt ifra moodboards med konkrete forslag, planløsning og møbleringsplan, til 3D visualisering, designbok og leveranse av varer.

«Trendhuset har noe for enhver smak.»

En fordel med å handle hos Trendhuset er den korte leveringstiden på møblene. I tillegg tilbyr Trendhuset både hjemlevering og interiørkonsultasjoner.

Positiv til fremtiden

Anne forteller om en helt ny giv etter den nye satsingen av nisjebutikken. Den positive responsen fra kundene har heller ikke latt vente på seg. Anne er svært fornøyd med det hun og de ansatte har fått til i sentrum. 

Interiørkonsulent Anastasija har et unikt øye for detaljer, noe som vises igjen i de forskjellige stylingene av butikken.

– Det er utrolig kjekt å få med Anastasija på laget. Vi utfyller hverandre på mange måter. Jeg har jo flere års erfaring i bransjen, mens Anastasija har den faglige kompetansen,  sier Anne.

– Vi er et bra team, legger Anastasija til. 

Baren fra KARE design er et vakkert blikkfang i butikken.


Meld deg på Trendhusets nyhetsbrev her!
Abonner på nyhetsbrev fra Trendhuset – finn inspirasjon og lekre produkter i vårt store varesortiment innen interiør, hobby og festlige tilstelninger.

Annonse