Foto: Anne Grete Sletten
Annonse

Hva er ditt favorittrom i boligen? Vi Bygger Nytt presenterer folks favorittrom. Gjennom sine egne bilder får leserne presentere favorittrommet og forklare hvorfor dette er favoritten.

BEHAGELIGE FARGER PÅ SOVEROMMET

Soverommet, med lyse og behagelige farger så er dette rommet perfekt til å slappe av etter en lang dag. Det går mest i beige, hvitt og tre, men har også noen innslag av svart og litt farger her og der. 

INNREDNINGEN

Malingen som er brukt på veggen er Washed Linen fra Jotun, akkurat passe varm og lun gråbeige tone som gir et fint preg over soverommet. Detaljer og interiør har gradvis endret seg over tid og blitt byttet ut, men det som blir værende mellom hver utbytting er lampeskattene fra Globen Lighting og lysestakene fra By Lassen. Hadeland glassverk skålene er noe av de fineste jeg har i hylla, de har jeg vært og hentet i skapet til både mor og farmor. Noen nye favoritter er glass vasene fra Skruf Glasbruk og tekanna fra Jonathan Adler. En stor favoritt er også led-lysene fra Uyuni, De har jeg både i hyllene og på nattbord, og trenger ikke å være redd for at jeg glemmer å blåse ut flammene! Jeg handler også på bruktbutikker og elsker alle skattene en kan finne der hvis man leter.

 


ET LUNT, MEN «ROCKA» UTRYKK

Det viktigste for meg å fremheve i dette rommet må nok være de rolige å behagelige tonene i både interiør og farger på vegger. Det viktigste med et soverom må jo være følelsen av å kunne slappe av og ha det behagelig rundt seg. Derfor er lune og flotte beige toner det som går mye igjen i dette rommet. Jeg elsker svart/hvitt plakater og har to store plakater over senga, med trerammer, som gir helheten av et dusere og lunt preg. Dette kombinert med interiørdetaljer i tre, svart og litt innspill av farger gir rommet et veldig behagelig, men samtidig litt rocka uttrykk. Jeg elsker å kunne tilføre litt farger i det ellers litt duse rommet, så detaljer som lys og blomster er som regel alltid fargerike. Noe av det beste jeg vet er rene sengklær og friske blomster, lite som slår den følelsen!

TIPS FRA ANNE GRETE

Jeg elsker som sagt lyse farger, men har valgt litt detaljer i svart her og der for å brekke det lyse litt av. Blander både nytt og gammelt, og prøver å gruppere lave og høye ting sammen. Mitt beste tips for å innrede ett rom er å gå for det du liker og prøve deg litt fram med hva du allerede har hjemme. Det er flere skatter i hyllene mine som jeg ikke følte passet så godt inn, men som likevel funket sammen med det andre etter litt utprøving og masse flytting frem og tilbake. Interiør skal være gøy, og det viktigste er at du er fornøyd selv. Det å kose seg med innredningen og dekoreringen er det gøyeste med hele prosessen. Jeg har en blanding av dyrt, billig, gammelt og nytt, og jeg syns det setter mitt personlige preg på rommet.

Annonse