Annonse

Mørketiden er snart over, og vi går inn mot lysere tider. Men hva kan vi egentlig forvente oss av kommende trender i det nye året? Mye tyder på at interiørbildet for våren 2022 byr på et mangfold av vågale farger, former og mønstre.

Tekst: Ingrid Elise Eriksen

ELIAS SPEIL: får du kjøpt hos Bohus. (Foto: leverandør)

ORGANISKE FORMER

Organisk er nøkkelordet for 2022. De asymmetriske formene er inspirert av naturen selv – og de er med på å balansere ut de skarpe kantene man ofte finner i det moderne hjem.

VEGGFARGE: Stråleblink FR2272 fra Fargerike. (Foto: Fargerike)

GULT ER KULT

Det er ikke uten grunn at Fargerike har kåret Stråleblink til årets farge. Fargerike beskriver fargen som en herlig varm gulfarge som er en hyllest til det vakre, livgivende lyset. De lekne gultonene gir deg rom for kreativitet i hjemmet, og man kan enten tone den ned med varme naturtoner, eller skape energiske kontraster med farger som lilla, blått, grønt og rødt.

POST COFFEE TABLE: fås kjøpt hos Heim Sigurd Svendsen. (Foto: leverandør)

NATURLIGE MATERIALER

I stil med de organiske formene, har vi også dratt med oss naturlige materialer inn i våren. Vi har aldri vært mer opptatte av miljø og bærekraftige materialer som nå. Materialer som tre, lær, og stein holder lengre enn syntetiske materialer, og blir gjerne vakrere med tiden.

TAPET: fra Bora selges hos Veldes Malerservice. (Foto: leverandør)

PASTELLFARGER OG FLORALE MØNSTRE

Pastellfarger og florale mønstre er gamle klassikere som dukker opp rundt vår- og sommersesongen. Det som imidlertid er nytt denne våren, er den stigende trenden rundt de nostalgiske tapetene. Mens vi tidligere har gått for et mer monotont fargevalg på veggene, spriter vi dem nå opp med alle mulige blomstermønstre og motiver.

Annonse