Annonse

Det gjelder å være kreativ og litt barnlig når nytt barnerom skal innredes.
På grunn av størrelsen til barnerommet her hjemme, har det vært begrenset hva man kan finne på. Løsningen for oss var å utnytte høyden i rommet.

Tekst og foto: Charlotte Helgesen – Instagram: @housestory.by.charlotte

Det handler om å tenke kreativt når man innreder barnerommet.

Til glede for både barn og voksne, resulterte planleggingen i en hjemmelaget hytteseng! Denne løsningen er ikke bare morsom for barna – den frigjør også mye plass på gulvet, og den kan lett omgjøres til en ekstra seng når barnet får overnattingsbesøk.

Lyst til å lage egen hytteseng? Her er prosessen bak:

Det første vi startet med var å lage en ramme som vi skrudde fast i veggen. Deretter satt vi opp lekter i hvert hjørne, og skrudde fast en plate som ble gulvet til hytta.

Vi tok så turen til vår lokale teppeforhandler. Her spurte vi fint om de hadde noe avkapp til overs som vi kunne kjøpe til en rimelig pris. Dette brukte vi til å lage et teppe som vi limte fast på hyttegulvet.

Ved å sette opp spiler i front skapte vi et moderne preg. Denne løsningen gir også en fin lyskilde inn i hytta.

Til slutt bygde vi en opphøyet kasse inni sengen som fungerer som nattbord og bokhylle, og en skuff med hjul som passer under sengen til oppbevaring av leker.

Vegg, kasse, og skuff ble malt i Jotun Modern beige. Selve sengen ble beiset i Jotun Tyrilin interiørbeis i fargen høstbrun.

Annonse