Annonse

Byens eldste elektrikerfirma kan nå skilte med nye lokaler på Solvang i Haugesund. Det var i høst at Haugesund Elektriske kunne ta i bruk det moderne nybygget som er skreddersydd til firmaet. 

Butikk og kontordelen på det gamle bygget ble revet. Lagerdelen ble stående igjen som før, men ble rehabilitert og ombygget. Det er nå bygget opp nye kontorfasiliteter, showrom og en ekstra lagerhall mot øst. Uteområdene er oppbygget med murer rundt hele tomten for å få fine avslutninger mot nabotomter. Hele bygget er kledd med fasadeplater i to fargekombinasjoner og detaljer av malmfuru.

Det er Tungland Eiendom AS som eier bygget som blir leiet ut til Haugesund Elektriske.

 – Under byggeprosessen så hadde vi i Haugesund Elektriske AS kontor og kundemøter i en brakkerigg på parkeringsplassen. Lagerbygningene ble stående igjen i byggeperioden og var da fullt operativ under hele byggeperioden. Selve byggeprosessen tok nok litt lengre tid enn først anslått og det settes nok i sammenheng med at vi måtte ha full drift under hele byggeprosessen, forteller Bjørn Magne Snørteland i Haugesund Elektriske som er meget godt fornøyd med det nye bygget og fasilitetene der. 

Bygget er ca 500m2 og består av kontorer, møterom, kantine, resepsjon/showrom, toaletter med garderober og ca 230m2 med lagerplass.

Det gamle bygget ble bygget på 30-tallet og har huset forskjellige bedrifter opp gjennom årene som f.eks. Laastad & Co og AS Diesel.

Tungland Eiendom AS kjøpte bygget i 2005 og Haugesund Elektriske AS har vært leietaker hele tiden. 

Annonse