Richard A. Rasmussen i Gulvsliper 1 har lang fartstid og stiller høye kvalitetskrav til jobbene firmaet hans utfører.
Annonse

Annonsert innhold

Det er ikke uten grunn at firmanavnet er som det er. Det aller viktigste for Richard A. Rasmussen i Gulvsliper 1 er fornøyde kunder. Det får firmaet kun når de har gjort den beste mulige jobben, med de beste produktene som er å oppdrive. 

Tekst: Liv Alsaker Sande – Foto: Steinar Sortland 

Han var ikke gamle karen da han var med på sitt første gulvslipingsoppdrag. Som sønn og grannevø av gulvslipere, lå liksom yrkesveien klar. Fordelen med å begynne ung, er at han har slipt lenge og er blitt blant de beste i klassen. Så god at firmaet hans er tatt opp som medlem av Norsk Parkettsliperforbund (NPF). Nåløyet for å bli medlem i NPF er trangt og utenom Gulvsliper 1 er det bare to firma til i Rogaland som er medlem. Medlemskap i NPF er det nærmeste en gulvsliper kommer et mesterbrev, en viktig referanse som gir trygghet for kundene. 

Gulvsliper 1 på oppdrag i en leilighet på Tasta i Stavanger. 

Ny leilighet på 3 dager
Vi treffer Richard på oppdrag i en leilighet på Tasta i Stavanger. Oppdraget er å slipe alle gulvene i den 100 kvm leiligheten, inkludert trappen mellom etasjene. Møbler og  løsøre er fjernet og beboerne har flyttet ut for noen dager slik at Gulvsliper 1 kan jobbe så effektivt som mulig.  Parketten i den åtte år gamle leiligheten er fremdeles fin, men fargen ikke slik den en gang var. Den har gulnet – slik de fleste opplever at parketten gjør etter noen år. I løpet av 3 dager forvandles gulvene totalt og leiligheten fremstår som ny når beboerne kan flytte tilbake igjen. Richard får ofte tilbakemelding om at gulvene har blitt finere etter sliping, enn når de var nye. Med etterbehandlingsprodukter som ikke gulner fra Bona får kundene den finishen de ønsker seg og et resultat som holder lenge. Helt i tråd med resten av interiøret og skreddersydd til stil og innredning. Her kan en velge mellom flere fargevalører og om en går for ultramatt eller litt mer glans i produktet. 

Lang levetid
For tiden er det matt overflate som er i vinden. En stil som passer perfekt til den nordiske interiørstilen. De ferdigslipte gulvene blir meget slitesterke og får lang levetid. 

– Disse gulvene vi sliper nå, kommer til å holde seg vakre i 15-20 år ved normal bruk. Etterbehandlingsproduktene vi bruker er blitt mer miljøvennlige med årene. Vi har valgt å samarbeid med Bona nettopp fordi de er i førersetet på bærekraft og miljøbevissthet. Det står i stil med Gulvsliper 1 sitt eget fokus på miljøet. Da vi nylig fornyet bilparken i firmaet, var vi aldri i tvil om at det måtte bli en elbil, sier Richard A. Rasmussen.  

Spør etter referanser!
Ikke sjelden får Gulvsliper 1 oppdrag der de må inn og reparere jobber utført av andre gulvsliper-firma. Dessverre opplever de at andre firma har gjort en dårlig jobb. 

Det er ikke alltid like lett å reparere skadene som andre firma har påført tregulvene og i verste fall må gulvene skiftes. Vi får nesten vondt i magen når vi ser hvor uheldige kundene har vært med gulvsliper-firmaet de har valgt. Derfor anbefaler vi alle som går med tanker om å slipe tregulvene om å sjekke referansene til firmaene de vurderer.

Vårt slagord  “Ditt gulv – vår stolthet” er valgt nettopp fordi vi er trygge på at vi gjør en god jobb. Det ekstra fine er at vi også er konkurransedyktige på pris, smiler Richard A. Rasmussen. 

5 gode grunner for å velge Gulvsliper 1:

  1. Ved å slipe gulvene, benkeplatene og trappene i boligen istedenfor å bytte dem ut, tar du et bærekraftig og miljøvennlig valg. 
  2. Gulvsliper 1 bruker blant markedets beste maskiner og produkter, som garanterer at det blir minimalt med støv og resultatet er et gulv som er godt beskyttet mot fremtidig slitasje. 
  3. Gulvsliper 1 bruker etterbehandlingsprodukter fra bl.a. Bona som er i førersetet på bærekraft og miljøbevissthet. 
  4. Gulvsliper 1 kontrollerer hver gulv nøye under sliping, for å forsikre seg om at det holder Gulvsliper 1 sine høye krav til standard.  
  5. Gulvsliper 1 er medlem i Norsk Parkettsliperforbund (NPF) som gir en ekstra kvalitetsgaranti og der også NPF i evt. tvistetilfeller kan gå inn som en tredjepart og vurdere om jobben er utført etter deres standard.  

Kontakt informasjon:

Telefon: 980 71 880
Mail: gulvsliper1@gmail.com

Se også mer på: gulv1.no

Annonse