Annonse

Det som jeg forteller om nå, har jeg hatt lyst å skrive i alle de 14 årene jeg har vært redaktør. Men endelig har det skjedd: Vi har fått nytt kjøkken. 

Fy, søren så gøy det er med nytt kjøkken! Selv om prosessen frem til nytt kjøkken ble av den kronglete typen. For vi som veldig mange andre oppussere ble utsatt for containerkrisen, fartøy på tvers i Suez-kanalen, råvaremangel og koronapandemien på en gang og måtte vente fire måneder på å få benkeplatene på plass. 

Så istedenfor å ta vårt nye kjøkken i bruk i juli, ble det først klart i midten av november! 

Fire måneder der vi brukte en eldre komfyr til å lage middagen på og hentet vann på toalettet i gangen. Det morsomme var at mange av oss i familien fortsatte å hente vann på toalettet også etter at montørene hadde fått vasken og benkeplatene på plass. Gamle vaner er vonde å vende.

Nå gleder vi oss til å bli helt ferdige med listing og diverse småjusteringer og ikke minst pynte til jul i husets nye favorittrom. De to eskene med julepynt er hentet opp fra boden og det er alltid spennende å gå igjennom innholdet. For oppi der dukker det garantert opp noen overraskelser vi hadde helt glemt ut. Og helt sikkert noe vi lurer på hvorfor ble pakket ned og tatt vare på i det hele tatt. 

Og med plenty av kjekt og inspirerende julestoff i denne utgaven av  Vi Bygger Nytt, ønsker vi alle våre lesere en herlig førjulstid! 

God jul!

Liv Alsaker Sande

Annonse