Annonse

15.-17. oktober er det igjen endelig tid for å få eksperthjelp, inspirasjon og gode tilbud for boligeiere på Haugalandet. En lang rekke utstillere gir eksperthjelp og tar med seg nyheter og gode messetilbud. Otto Robsahm, Sinnasnekker’n fra TVNorge deler oppussingstips og snakker om motivasjon. Det blir også mulig å vinne mange flotte premier.

– Her blir det noe for de fleste enten du skal bygge, kjøpe ny bolig eller pusse opp. Mange av våre utstillere tar med sine dyktigste fagfolk på standen, slik at du får den eksperthjelpen du søker, sier Rørstad. På Boligmesse er det også mulig å gjøre kupp. Mange av utstillerne har spesialtilbud på messen denne helgen.

Foredrag, tips og gode råd
Otto Robsahm, kjent fra «Sinnasnekker’n» på TVNorge, kommer for å motivere og inspirere publikum. Han kjører sitt foredrag LIVE via sosiale medier.

Vinn boligpakke for mer enn en halv million kroner!

Rørstad forteller om den store  messekonkurranse hvor VikingBad er hovedsponsor.

– I år kan de besøkende vinne en helhetlig baderomspakke fra VikingBad til en verdi av kr 140 000,-  og en stor boligpakke med verdifulle premier fra flere av våre utstillere. Totalt har premien en verdi på hele 585 000 kroner! Søndag blir det konkurranse på scenen med flere flotte premier. Otto er konferansier, og i år er Ballongslippet byttet ut med Kahoot slik at publikum kan holde avstand til hverandre.

Boligmessen blir avholdt i Storhall Karmøy fredag 15. oktober, lørdag 16. oktober og søndag 17. oktober. 

Annonse