Lina Iversen, salgsleder for kjøkken, garderobe og bad hos Neumann Haugesund, inviterer til åpningsfest for den nye Rotpunkt-avdelingen 30. september.
Annonse

Det tok ikke lang tid fra de ble introdusert for modellene til Rotpunkt, før hele kjøkkenavdelingen hos Neumann var helfrelst. Nå gleder de seg til å tegne og montere Rotpunkt-kjøkken til folk på hele Haugalandet. 30. september inviterer de til åpningsfest! 

Tekst: Liv Alsaker Sande – Foto: Liv Alsake Sande og produktbilder fra Rotpunkt

Det var spesielt ett forhold som var viktig da Neumann skulle bytte kjøkkenleverandør.

–  Miljøfokuset og den miljøvennlige produksjonen til Rotpunkt imponerer oss stort, og gjør at vi har stor tro på at dette er kjøkkenprodukter som er klare til å møte fremtidens behov. Dette er produkter som er bærekraftige, utrolig fleksible og skapt for å passe inn i skreddersydde kjøkkenløsninger. Med disse produktene kan vi sette sammen helt unike kjøkkeninnredninger og nå gleder vi oss stort til å sette i gang å tegne Rotpunkt-kjøkken til private forbrukere og til flere leilighetsprosjekter vi leverer til, sier Iversen. 

Stort spekter
Det er 300 forskjellige frontfarger å velge mellom, 26 skrogfarger og en kan til og med velge grovhetsgrad. Helt unike løsninger med ledlys innebygd i hyllene, hvitevarer som kan monteres på kortsidene og ellers er det veldig mange muligheter. 

– Fordelen med å kjøpe kjøkkeninnredning her hos oss er jo at en befinner seg i et byggevarehus og kan skaffe alt en trenger til oppussingen på ett sted. Ja, til og med den nye peisovnen finner du her hos oss. Vi på Neumann kan også skaffe fagfolk til hele jobben – slik at en selv slipper å koordinere jobben mellom de ulike fagfolkene, noe som ofte viser seg å bli en ressurskrevende jobb, sier Lina Iversen, som benytter anledningen å legge til at Neumann smeller til med ekstra gode tilbud i forbindelse med åpningsfesten. 

– En skulle kanskje tro at slike fleksible skreddersydde løsninger gjør Rotpunkt til et spesielt kostbart kjøkken, men det fine her er at en dekker hele spekteret fra rimelig mellomklasse til det helt eksklusive, sier salgslederen, nettopp ankommet fra kjøkkenmessen til Rotpunkt i Tyskland der hun og resten av staben i kjøkkenavdelingen til Neumann ble presentert for det aller siste på markedet – deriblant flere innovative kjøkkennyheter.  

– Der ble vi presentert for en helt unik kjøkkenverden – selvsagt med stor vekt på de spesielle og helt individuelle kjøkkenløsningene. Samtidig hele tiden med stort fokus på bærekraftige løsninger og strenge miljørammer fra design til hver minste detalj i produksjonen, legger hun til. 

Stor avdeling
Kundemålgruppen strekker seg lenger enn Haugalandet. Neumann er nemlig foreløpig den eneste Rotpunkt-forhandleren i Rogaland, så her kan det fort bli oppdrag både i Sunnhordland og i sørfylket. Og det er ikke bare kjøkkenmodellene fra Rotpunkt som nå fyller byggevarehuset til Neumann. De fører også det store utvalget av garderober og baderomsinnredninger fra den tyske anerkjente leverandøren. 

– Vi er stolte av å bli en av landets største Rotpunkt-forhandlere og ser virkelig frem til å gjøre folk i distriktet vårt kjent med disse fantastiske produktene, sier hun. 

Annonse