Annonse

Eller kanskje du likte fatet best?

Tekst: Charlotte Helgesen, gjesteskribent i Vi Bygger Nytt
Følg Charlotte på Instagram: housestory.by.charlotte 

Høsten står for tur og mange blir nå ekstra oppmerksom på interiør etter en herlig sesong i hagen. Trenden med å blande nytt og gjenbruk er her for fullt, og med enkle grep kan du skape en herlig stemning i din stil. 

Om du finner en billig vase på salg, under opprydning på loftet eller i bruktbutikken, kan du enkelt forandre utseendet på den. Det du trenger er kun litt maling og bakepulver! Det blir da en keramikk lignende effekt, og du velger den fargen som passer ditt hjem. Her fant jeg en vase som jeg likte godt fasongen på, mens fargen ikke falt helt i smak. Men vipps etter behandling med maling og bakepulver, ble den akkurat slik jeg håpet på!  

Dette fine fatet fant jeg hos Krimz Kramz i Haugesund sentrum. Du kan henge det opp, pynte med det eller servere noe godt på det. 

Annonse