Ygg & Lyng Bris 3-seters utendørs modulsofa i fargen Summer Yellow.
Annonse

Hvordan bruke mer farger på terrassen, ved inngangspartiet og i hagen.

Det er så gøy å se alle de fine og fargerike hjemmene som inspirerer oss på sosiale medier, men uterommet står ofte ikke i stil med det som er brukt inne. Hjemme hos oss er det ikke noe unntak,. Inne er det fargerikt og personlig, mens ute er det meste av møbler grått og tilhørende tekstiler er også i en gråfarge. Grønne trær og planter gjør seg, og blomster frisker opp. Men jeg ønsker å slå et lite slag for farge på møbler, dekor og tekstiler ute.

Ta med innerommet ut
Når det er sommer og fint vær kan du ta med en vase ut og pynte bordet med, gjerne med friske og fargerike blomster fra hagen. Ta ut pledd og pynteputer og kanskje noen fine lys?

Et tips som ofte går igjen er å innrede uterommet slik du gjør inne, hent igjen farger og tekstiler og gjør uterommet til en forlengelse av stua.

Naturens egne farger
Møbler i fargene du finner i naturen, en sofagruppe i en frisk solgul farge eller møbler i en rolig og harmonisk grønnfarge.

Sitteputer i en brent oransje farge som frisker opp en grå benk på terrassen. Eller en solstol i blåfarger fra himmelen eller havet? Naturen har så mange fine farger å by på.

Annonse