Annonse

For folk som elsker engelsk fotball, kommer ikke midten av august fort nok. Det gjelder også for fire av fem familiemedlemmer hjemme hos meg. Alle mulige TV-kanaler som viser favorittlagene Chelsea, West Ham, Arsenal og Derby er bestilt for lenge siden. Det er egentlig ganske utrolig at far i huset ikke klarte å få noen av sine tre sønner til å heie på det samme laget som han selv. Men championshiplaget Derby, klinger nok ikke like godt i de unges ører i dag som da han selv vokste opp. Samtidig får han trøste seg med at han allerede har reist på flere gutteturer med besøk til alle arenaene til  favorittlagene.

På grunn av ulike favorittlag er det mest praktisk å ha et TV i hver av de tre etasjene. For det hender jo at favorittlagene skal spille mot hverandre, og da vet vi av erfaring at det er best for husfreden å fordele TV-publikummet i ulike etasjer. 

Bonusen med å ha alle fotballkanalene er at det innimellom dukker opp fotballvenner på besøk. Stoke, Leeds-, Tottenham-, Liverpool- og Manchester United-fans er hjertelig velkommen. Men må regne med lite sympati om de spiller mot et av husets favorittlag. 

For min egen del gleder jeg meg til seriestart på alt det kjekke som kan streames fremover. Jeg har nemlig for lengst funnet ut at skal jeg få med meg noe som helst utenom fotball, er det greit å se det meste på telefonen. Eller gå meg en lang tur mens jeg hører på en interessant podkast! 

Men spør du meg hva jeg gjør hver søndag ettermiddag fremover, er jeg helt klar på at da ser jeg på FK Haugesund på TV sammen med gjengen min. Og fordelen da er at vi alle heier på samme lag! 

God seriestart!   

Liv Alsaker Sande

Annonse