Annonse

Hva er ditt favorittrom i boligen? Vi Bygger Nytt presenterer folks favorittrom. Gjennom sine egne bilder får leserne presentere favorittrommet og forklare hvorfor dette er favoritten.

Hvorfor er stuen favoritten?  
Vinduene som slipper inn mengder med dagslys, og samtidig rammer inn naturen utenfor. Takhøyden som gjør det lett og luftig. En skal ikke undervurdere energien du får av mye dagslys. 

Fortell gjerne litt om prosessen med å innrede rommet?
Vi valgte å ha store vinduer for å slippe mest mulig av naturen inn som en del av innredningen. Pga de store vinduene og den fine utsikten, valgte vi også å dele av med en egen TV-stue i andre enden av huset. Mellom disse stuene satte vi inn skyvedør i glass for en sømløs overgang. Ellers valgte vi å innrede med lyse farger, myke ulltekstiler mef sorte detaljer. Klassisk, moderne og tidløst. 

Tips om produktene som brukt, fargevalg etc.?
Fargeskalaen er nokså sort / hvit i denne stuen – dette grunnet den fargerike naturen utenfor. Det skal sies at jeg alltid har vært trofast mot det sorte/hvite, og det tror jeg er nøkkelen: Velg det som føles mest deg! Ikke tenk slavisk på trender, selv om det er gøy å hive seg på det også innimellom. Prøv å se for deg hvor du vil plassere et produkt før du eventuelt går til innkjøp av det. 

Annonse