Annonse

Den beste sommerferien trenger ikke tilbringes langt borte. Den beste sommeropplevelsen kan være en tur til Dragavika ved Førresfjorden for å bade og fange krabber eller en tur til Haugesund sentrum for å smake på byens beste softis. 

Det kan være en spasertur i gamlebyen i Skudeneshavn og på veien hjem stikke innom gågåten i Kopervik for å kjøpe verdens beste cupcakes. Det kan være en ettermiddag med minigolf på Torvastad eller en rolig tur i dyreparken like ved. Det kan være et besøk på de mange museene på Haugalandet eller en tur til Nedstrand for å teste ut Høyt & Lavt Klatrepark. 

Vi er innstilt på en ny norgesferie og har samlet mange av de kjekke aktivitetene du kan gjøre på Haugalandet i sommer i dette magasinet. Vi gir deg rett og slett  3 magasiner i ett. 

For i tillegg til kjekke og inspirerende boligreportasjer her i 

Vi Bygger Nytt, spennende og interessante reportasjer fra næringslivet i Jobb & Næring, finner du også kjekke reportasjer i et eget sommermagasin fra Haugesund Sentrum. 

Bruk naturen, spisestedene, butikkene, badestrendene og attraksjonene vi har her på Haugalandet – så kan vi nyte dem i lang tid fremover. 

Ha en fortryllende sommer – så snakkes vi i august! 

Liv Alsaker Sande

Annonse