Annonse

Hva er ditt favorittrom i boligen? Vi Bygger Nytt presenterer folks favorittrom. Gjennom sine egne bilder får leserne presentere favorittrommet og forklare hvorfor dette er favoritten.

Hvorfor er stua favorittrommet?
I stua er det høyt under taket, og de lyse veggene og de store vinduene gjør at dagslyset blir helt fantastisk her inne. 

Jeg har valgt fargen ”refleksjon” (Jotun Lady). Denne fargen er lys grå, nesten hvit. Jeg er veldig glad jeg valgte nøytrale vegger, mye på grunn av takhøyden her inne. Hvis jeg vil male her, må jeg til med stillas og jeg har seriøs høydeskrekk! 

På veggen mellom to av vinduene har jeg valgt en fototapet. Jeg valgte å ha den bak sofaen, slik at vi ikke skulle se på den hele tiden og kanskje bli fort lei av den. Nå, 10 år etter, liker jeg den fortsatt like godt. 

På gulvet valgte vi en lys parkett, som er gjennomgående i hele huset. 

Jeg liker godt at vi har åpen løsning mellom stua og kjøkkenet. Dette gjør at begge rommene blir som en samlingsplass i huset.

Litt mer om innredningen:
I stua er det hvitt, svart og grått som dominerer, med innslag av grønne planter. Jeg bare ELSKER grønne planter! 

Jeg synes de gir sånn «liv» i rommet, samtidig som de er dekorative. 

Siden stua er ganske nøytral, er det enkelt å bruke farger i interiørdetaljer som for eksempel i pynteputer, blomster, bilder, pyntegjenstander osv. Jeg bytter ut litt forskjellig etter årstider og når jeg føler for å fornye litt. 


Annonse