Annonse

Hva er ditt favorittrom i boligen? Vi Bygger Nytt presenterer folks favorittrom. Gjennom sine egne bilder får leserne presentere favorittrommet og forklare hvorfor dette er favoritten.


Hvorfor er kjøkkenet favorittrommet?
Husets hjerte, samlingsstedet, de gode samtalene og hygge.

Fortell gjerne litt om prosessen med å innrede rommet:
Viktigst for oss var å få et stort og godt kjøkken, som er både praktisk i bruk og god plass i skuffer og skap. Altså et godt innredet kjøkken med plass til mange rundt spisebordet og en stor øy med plass til å samles for de gode samtalene.

Vi elsker å stelle til, dekke bord, lage mat og invitere familie og venner.

Kjøkkenet vi falt for er hvitt matt, ”betonglook” benkeplate i laminat og rene flater da vi heller kan mikse og trikse med maling på veggene. I dag har vi en lun varm grå farge som heter diskret på veggene. Og med messingdetaljer på ventilator og kjøkkenkranen, så gir dette en god følelse i rommet. Vi er opptatt av den lune gode stilen, vi liker å ha det koselig og varmt rundt oss. 

Et must på kjøkken var å ha et ”side by side” kjøleskap pga. isbitene og at det da var et ekstra kjøleskap og fryseskap for å ha alt på en plass – i stedet for en ekstra bod i huset. Praktisk når vi har selskaper og skal fylle kjøleskapene med kaker og drikkevarer. 

Gulvet vi har valgt i hele huset er Berry Alloc champs elysees som har en liten brun toning i seg, som gjør at rommene føles lune ut. Samt at det er laminat som er ekstra slitesterkt med barn i hus.

Annonse