Annonse

I en tid der boligen aldri har vært viktigere for oss, er kjekt at det dukker opp arrangementer som setter fokus på design, interiør og hage. Festiviteten har samlet et stjernelag med interiørstylisten Tone Kroken, “Blomster-Finn” og Einar Nilsson fra TV-programmet “Tid for hjem” i spissen. Det er bare til å sette av fredag 7. mai i kalenderen! 

Tekst: : Liv Alsaker Sande

–  Her blir det garantert masse inspirasjon innen interiør, design og hage. Utvilsomt årets kjekkeste interiør og design-arrangement i byens storstue, forsikrer produsent og arrangør Christian Friestad i Festiviteten i Haugesund. Det er andre året på rad at Festiviteten arrangerer et slikt arrangement under merkelappen Kreativitet. 

– Også denne ettermiddagen skal vi fylle hovedsalen med interiørinteresserte mennesker, og har med oss fantastiske foredragsholdere som virkelig kan faget sitt. Vi skal få inspirasjon til nye ideer og kanskje kjøpe med oss noen smånips og andre produkter fra våre leverandører i foajeen. Vi skal snakke om møbler, blomster, vaser, lys, hage og mye mer, sier Friestad som er spesielt fornøyd med å få med seg en av Norges mest anerkjente interiørstylister.

– Tone Kroken skal dele sine tanker og ideer om interiør og design. Selveste ”Blomster-Finn” Finn Schjøll skal fortelle oss om blomster, dekorasjoner og hage og gi oss mange gode tips! Og ikke minst; Einar Nilsson, fra Tid for hjem og tidligere vinner av “Skal vi danse”, tar oss som sist gjennom dagen som konferansier. En dag som forøvrig er tettpakket med foredrag og inspirasjon. Vi skal i år også ha en debattpanel, der et panel bestående av arkitekt Pål S Reksten, Anne Lønning Krogstad Hagedesigner og daglig leder  fra Komplett Utemiljø, Tone Kroken og Finn Schjøll skal diskutere årets trender, tricks and trades, og gi oss noen gode tips videre på veien, forteller Friestad som har fått med seg mange gode samarbeidspartnere denne ettermiddagen. 

– De vil sørge for at du får mye inspirasjon  i foajeen vår, før og etter alle foredragene. Nytt i år er vi også kommer til å ha åpent på dagtid i foajeen fra kl 12.00-16.00 Der det vil være gratis inngang for alle – selvsagt i trygge rammer innenfor de smittevernrestriksjonene som er gjeldende. Kom innom å se hva de forskjellige leverandørene har tatt med seg, oppfordrer Friestad. 

Hovedsponsorene for arrangementet er Friestad Kjøkken og Interiør og Svane-butikkene på Vestlandet. Nygaard Bad og magasinet Vi Bygger Nytt, som alle vil ha stand i foajeen – i tillegg til flere andre lokale aktører.  

Annonse