Annonse

Hva er ditt favorittrom i boligen? Vi Bygger Nytt presenterer folks favorittrom. Gjennom sine egne bilder får leserne presentere favorittrommet og  forklare hvorfor dette er favoritten

Favorittrom:
Favorittrommet må være kjøkken og spisestue. Vi valgte åpen løsning, samtidig som det er litt skjermet. Dette gir mye romfølelse. Jeg er veldig glad i detaljene i disse rommene som marmor, stukkatur-lister, takrosett og messingdetaljene som går igjen. Aller mest fornøyd er jeg med gulvet som er av Douglas gran fra Dinesen. Plankene er 30cm bredt og hele lengder på 4-5 m lange bord. Gulvet hadde jeg ønsket meg en stund før vi begynte på huset, men var egentlig ikke noe realistisk mht. pris og hard bruk med barn i hus. Men så kom vi på at siden samboer Ole Martin gjorde så mye egeninnsats i huset og jeg tok meg av alt som heter sparkling og maling, sparte vi veldig mye penger og kunne gå til innkjøp av gulvet jeg hadde ønsket meg så lenge. Vi angrer ikke et sekund på gulvet som blir bare penere og penere med årene siden dette er av heltre. 

Litt mer om innredningen: 
Jeg ønsket å bevare litt av husets sjel og ville bruke litt av det klassiske fra huset som takrosett og stukkatur. Vi syntes også at et massivt heltregulv ville passe bra til huset, i 2.etasje har vi beholdt originalgulvet. Ellers har vi bevart alle originaldører og brukt moderne minimalistisk interiør. Vi har valgt å gå for lyse farger med naturtoner. Siden vi enda bor oss inn er det mye av møblementet som er midlertidig. Det viktigste for meg har vært å prøve å lage en rød tråd gjennom huset samtidig som jeg drar med meg husets sjarm og stil. 


Annonse