Annonse

Hva er ditt favorittrom i boligen? Vi Bygger Nytt presenterer folks favorittrom. Gjennom sine egne bilder får leserne presentere favorittrommet og forklare hvorfor dette er favoritten.

Om favorittrommet: 
Jeg er veldig fornøyd med flere rom, men mitt favorittrom er dagligstuen vår. Den er lys og luftig, vi har store vinduer og høy takhøyde. Alle møbler er nøye utvalg i materialer, farge og teksturer. 

Vi har lyse fargetoner, satt sammen med lune og flotte tekstiler og store tepper. De lyse gulv og vegger har kontraster av mørkere og naturlige jordfarger. Naturlige materialer og detaljer er viktig. 

Videre en halvetasje opp til kjøkken er vegger i varme beige og dører i greige fargetone. Kjøkkeninnredning er også malt om til en varm grå farge. Så når vi sitter nede i stuen kan vi se opp på kjøkkenet og de fargetoner som er satt der. 

Hele stuen er delt inn i to soner og uansett hvor du sitter så kan vi kommunisere. 

Hvorfor er dette favorittrommet? 
I mitt daglige yrke som interiørkonsulent jobber jeg med mange spennende prosjekter og stilarter til kunder. Jeg kan ”leke meg” i et hav av farger og stilarter. Alt fra de mørkeste fargetoner og sprekeste materialer. Til den helt rolige og naturlige stilen.

Men, når jeg kommer hjem så får jeg en ”indre ro” og trenger de lyse og lette omgivelsene rundt meg hjemme. Tekstiler og farger er min store lidenskap og jeg kan fort gjøre om et rom på en dag…. 


Annonse