Annonse

Salhus Garasjeporter i Bøvågen på Avaldsnes kan se tilbake på et begivenhetsrikt år. Ikke bare  lanserte de sin nye nettbutikk, De fikk også inn en ny aktør på eiersiden. I tillegg var 2020 året de styrket seg på industriporter. 

Tekst og foto: Liv Alsaker Sande

Det var tidligere i år at gründeren av firmaet, Harald Matland,  solgte sin eierpost til Lonevåg Beslagfabrikk. Et helt naturlig valg ettersom det er denne fabrikken som leverer store deler av produktene som Salhus Garasjeporter selger. Nå eier datteren hans Kjersti Jakobsen firmaet 50/50 sammen med den tradisjonsrike beslagfabrikken.

– Egentlig var det helt naturlig at disse kom inn på eiersiden, så vi er godt fornøyd med det valget. Fabrikken holder til på Osterøy hvor de sender våre varer fra, sier Kjersti Jakobsen som de siste årene har drevet Salhus Garasjeporter på Avaldsnes. 

Kjersti Jakobsen ved Salhus Garasjeporter på Avaldsnes har fått med seg Gunnar Hellesen som har spesialisert seg på industriporter.

I mai fikk hun Gunnar Hellesen, som tidligere drev Haugaland Port,  med seg i staben. Han vil nå selge industriporter fra danske Lindab, samt reparere og drive service på industriporter i regi av Salhus Garasjeporter. 

– Vi er heldige som har fått Gunnar med oss på laget og ser nå frem til å tilby et bredere produktutvalg og tjenestetilbud, sier Jakobsen. 

Nettbutikk
En mer brukervennlig og samtidig avansert nettbutikk der Avaldsnes-firmaet skal fronte produktene sine både til bedriftskunder og private kunder i hele landet. I nettbutikken selger de både garasjeporter, dører, deler og vedlikeholdsprodukter.  

– Vi har hatt en enklere variant av en nettbutikk siden 2018/19 og har opplevd god respons på denne. Nå utvider vi til en mer avansert nettbutikk der det  blant annet blir en egen innlogging for bedriftskundene slik at de kan handle på nettet og samtidig benytte seg av avtalene de allerede har med oss, forteller Jakobsen. 

Et løft 
Det kan være smart å skifte til en moderne garasjeport om en vil gi eiendommen et løft og rett og slett få det mer praktisk. Automatisk døråpner er blitt en del av standarden på garasjeportene som selges på Avaldsnes, noe som gir fordeler utover det at du slipper å gå ut av bilen for å åpne porten. Ved å styre porten via en app på telefonen din, kan du for eksempel enkelt åpne for naboen som vil låne gressklipperen når du selv er på ferie!

–  De fleste velger seg leddporter i grått, svart eller hvitt, og vi tilbyr også skyveporter og dører. Størrelse, kostnad, klimaet der du bor, samt leveringstid kan være med å avgjøre hvilken port som passer best hos deg. Ikke minst at porten skal passe med husets arkitektur, er viktig for folk, sier Jakobsen som har fire personer i arbeid utenom seg selv.


Annonse