Annonse

Det er ikke bare strømleverandørene som kan juble over årets førjulstid. Også “kvinne 49 år” kjenner en stor takknemlighet over den flotte førjulstiden vi snart kan se tilbake på. For opp i all spenningen og usikkerheten rundt årets julefeiring, har millioner av julelys rundt omkring minnet oss på at vi går mot lysere tider. Og at i en unormal tid er også veldig mye normalt.

Takk til alle dere som allerede tidlig i november pyntet husene deres og som skapte hyggelig stemning både for oss som spaserte forbi og for dem som bor der.  Det er en fin opplevelse å kjøre forbi et hus der nissen vinker til deg fra terrassen eller observere et stort hjertelys på veggen.

En novemberkveld dro jeg og min 18 år gamle sønn for å se huset til Lars Falkeid i Skåredalen. Vi koste oss over julemusikken i undergangen og åpenbaringen av et julepyntet hus som møtte oss da vi nådde gårdsplassen. Et fint juleminne for oss begge to. Det samme opplevde nok de tusenvis andre som også fikk med seg denne herlige julebonanzaen rett i vårt eget nærmiljø.  

Jeg vil rette en stor takk til alle som har “bjuda” på og latt oss ta del i julehusene og juleaktivitetene sine. På Instagram, Facebook, i medier og også her i Vi Bygger Nytt. Som gir oss tips om julekaker som kan lages på nye måter og hvordan vi kan gjøre det hyggelig til jul i vår egen bolig. Ikke fordi julen handler om å ha det fineste huset eller bake mest mulig, men fordi julen handler om å være sammen med og ha det hyggelig med de menneskene vi setter aller mest pris på! 

Nyt julen og kos deg med magasinet  – så snakkes vi i 2021! 

Liv Alsaker Sande, redaktør

Annonse