Annonse

Kjekke å gi og kjekke å få. Vi tipper det blir mange selvproduserte julegaver under trærne i år. Sammen med hobby- og interiørbutikken Trendhuset har vi plukket ut noen favoritter som er enkle å lage selv og som garantert vil settes stor pris på av mottakeren. 

Tekst: Liv Alsaker Sande 

Hva er vel hyggelige enn å samle familie og venner rundt kjøkkenbordet og ha et ordentlig gammeldags juleverksted. Og mens det før dreide seg mest om glanspapir og juleløkker, er utvalget i dag formidabelt. Tipsene spenner fra å lage sine egne drops, perle nydelige armbånd, tvinne talgelys, strikke søte små barnetøfler, fylle dekorative poser og Norges-glassene med hjemmelaget snacks, lage ditt eget tre-på-rad-spill til å klippe til dekorative bordkort ! 

– Det er utrolig mye fint en kan lage til jul – enten du vil beholde det selv eller gi det i gave til noen du er glad i. Vi har en stor utstilling av enkle julegaver du lager selv både i butikkene våre både på Raglamyr og i Haugesund sentrum og gir gjerne veiledning hvordan du lager de ulike produktene, sier  hobbyansvarlig Therese Kyte ved Trendhuset på Raglamyr i Haugesund.

Sjekk produktene som er presentert her. De er alle laget av materialer i bomull, ull, tre, talg, papp, stål og perler. 


Annonse