Annonse

Garvik skal bygge 13 eneboliger i et helt nytt boligfelt ved Stivlevågen ikke langt fra Mannes ved Åkrehamn. Flere av boligene vil få vakker havutsikt og alle vil holde en såkalt “black edition” standard.

Tekst: Liv Alsaker Sande – Foto: Utbygger 

– Her blir det mye svart – både innvendig og utvendig. Så det er altså med god grunn vi har kalt boligene for “black edition”. Det blir blant annet svart royalimpregnert kledning, svarte aluminiumsbelagte vinduer, svarte dører innvending, svart trappegelender og svarte detaljer på bad og kjøkken, sier boligkonsulent i Garvik Magne Jensen som absolutt ikke ser mørkt på å selge disse boligene.  

– Dette er en utrolig flott plass og noe så sjeldent som et nytt boligfelt helt i havgapet, så vi har absolutt tro på at disse boligene vil forsvinne fort, sier han.

Garvik sier det skal bygges totalt 35 boliger i de maritime omgivelsene i Stivlevågen. De starter med 13 eneboliger og deretter vil de også bygge leiligheter og rekkehus. Flere av boligene vil få vakker havutsikt.  

To typer
Garvik tilbyr to ulike typer eneboliger i Stivlevågen – der den ene er på ca. 150 kvm, mens den andre har et bruksareal på ca. 120 kvm.  Eneboligen på 150 kvm går over to etasjer og inneholder på første plan stor stue i åpen løsning med kjøkkenet. Her blir det også et baderom og utgang til terrasse. I andre etasje er det fire soverom, bad og en ekstra stue. Til hovedsoverommet følger det med et walk in closet. Boligen leveres med carport.

Eneboligen på 120 kvm går over to etasjer og inneholder på første plan stue i åpen løsning med kjøkkenet, bad og utgang til terrasse. Andre etasje inneholder tre soverom, bad og en ekstra stue. 

F.v. Magne Jensen og Gabriel Garvik i Garvik ser frem til en travel høst.

Vedlikeholdsvennlig
– Med royalimpregnert kledning og aluminiumsbelagte vinduer bor du tilnærmet vedlikeholdsfritt. Området ligger attraktivt til ved koselige turveger, gode fiskeplasser, badestrand og i tillegg er det gåavstand til butikker, barnehage og skolen på Sevland, sier Magne Jensen som legger til at boligene også skal søkes godkjent for 85% husbankfinansiering.  

50 k på kontoen 
Garvik ble startet i 1974 og har siden 2012 vært en del av Mesterhus-kjeden. I år kan Mesterhus markere 50 års jubileum, og i den anledning har også Garvik tatt på seg spand-
erbuksene.

– Vi hadde mange gode forslag til hvordan vi i Garvik skulle markere 50 års jubileet til Mesterhus, og det vi til slutt bestemte oss for var å gi noe tilbake til kundene våre. Det betyr at alle som kjøper bolig av oss i 2020 rett og slett får 50 000 kroner inn på kontoen sin. 
50 k som de kan bruke til hva de vil – det passer nok bra for mange nybakte boligeiere, sier Gabriel Garvik daglig leder i Garvik. 

Annonse