Fv: Ørjan Melkevik (Butikkmedarbeider) , Geir Sunde (Ass. butikksjef) Trond Erik Nygaard (Daglig leder) Rune Iversen (Lagersjef) Ruben Reistad (Butikk/lager medarbeider)
Annonse

Trond Erik Nygaard og hans team kan snart feire ti års virksomhet takket være en god markedsteft, glitrende service og svært konkurransedyktige priser.

Trond Erik Nygaard

Baderomsbutikken i næringsparken rett sør for Oasen på Norheim er i ferd med å rigge seg for 10-årsjubileum til høsten. Noe malearbeid gjenstår før en omfattende oppussing er gjennomført og den spesialiserte interiørbutikken kan vise fram sine moderne baderomsløsninger i full bredde. 

Nygaard Bad AS har de siste årene fått flere bein å stå på. Firmaets nettbutikk er i ferd med å markere seg nasjonalt, butikken på norheim er i stadig utvikling og i tillegg fungerer Nygaard bad AS som et grossistledd mot andre baderomsbutikker, rørleggerfirma og utbyggere i hele landet.

– Vi importerer produkter direkte fra solide fabrikker i Spania, Italia og Kina, på den måten har vi ingen fordyrende mellomledd. Gjennom direkte kundekontakt i butikken på norheim, kan vi på nært føle kundens behov og etterspørsel. Tilbakemeldingene fra kundene våre tar vi med oss inn i prosessen med import og produktutvikling. Vi får hele tiden en pekepinn på hva kundene våre ønsker. Denne pulsen setter oss i stand til å treffe trendene i markedet mer eller mindre perfekt, sier Nygaard. Han peker videre på at den direkte importen og gode innkjøpsavtaler gir dem meget konkurransedyktige priser som kommer både lokale kunder og de som handler på nett til gode.

– Vi konkurrerer med de billigste nettbutikkene, på de fleste varene er vi billigst i landet! Dette gjør at kunder som handler i butikk vil få bransjens beste nettpris også  butikken vår i Haugesund! 

Itillegg til egenimport har vi også svært gode avtaler med flere skandinaviske leverandører, som fossbad, macro design, korsbakken, tece og tapwell. Verdt å nevne er også at vi har franchiseavtale med modena fliser, som leverer fliser og tilbehør, forteller Trond Erik Nygaard.

Geir Sunde og Rune Iversen

På veggen ved kassen henger en sort innrammet diplom med tittel 

”Årets servicebedrift 2018”. En utmerkelse Nygaard er svært stolt av. – Da vi startet opp for 10 år siden skulle service være bærebjelken i driften vår. Å få denne prisen fra Haugesund handelstandsforening, var en bekreftelse på at vi hadde gjort ting riktig.

Trond Erik Nygaard og hans team gleder seg til å gå inn i jubileumsåret med en nyoppusset butikk og et håp om at stadig flere haugalendinger i fornyingsmodus vil få opp øynene for hvilke kvaliteter de kan tilby til hvilken pris. 

Byggmester Finshus & Selvaag og Hervik Rør er med på laget til Nygaard Bad AS, og sammen tilbyr de komplett bad med Thomas Finshus i spissen.


Annonse