Annonse

Kreativitet i Festiviteten onsdag 16/9 ble den festen arrangørene håpet på. En gøyal inspirasjonskveld for alle med sans for interiør og design.

Kathrine Sørland ga et humoristisk og historiske tilbakeblikk på design og mote fra 1900-tallet til i dag. Haugesunds egen Jane Dunkley tok oss med på sin egen 

interiørreise. Fra frodige og blomstrete dager på 90-tallet til mer stilrent og designorientert fokus i dag. Anne Marthe Widvey ga publikum tips og ideer til hvordan de kan ta bedre bilder til Instagram og andre sosiale medier. Eirin Vedå fra Frøken Magnolia holdt et foredrag om hvordan vi kan bruke blomster og planter i interiøret. 

Konferansier Einar Nilsson, kjent fra ”Tid for hjem” og “Skal vi danse”, malte en vegg på direkten. I foajeen var det flere utstillinger og stands fra lokale sponsorer og folk hadde også mulighet til å kjøpe med seg noe nytt med hjem.

 – Målet er at dette skal bli et årlig arrangement der kreativitet er utgangspunktet og en kan ha ulike tema knyttet opp til dette, sier Christian Friestad, arrangør og produsent på Festiviteten.  


Annonse