Annonse

Boligfeltet lever virkelig opp til navnet sitt. På Solhaugen på Vormedal får du ikke bare flott utsikt og sol fra morgen til kveld. Her bor du også med turområder, skoler og barnehager rett i nærheten. GL Prosjektservice har 4 fiks ferdige eneboliger som en kan flytte rett inn og 5 nye eneboliger med husbankfinansiering under oppføring

Tekst: Liv Alsaker Sande Foto: Utbygger 

Prosjektleder Espen Lindstrøm i GL Boligprosjektservice vil spesielt fremheve beliggenheten, alle fasilitetene rett i nærheten og kvaliteten på selve boligene. 

– Her har vi hatt fokus på god takhøyde og praktiske løsninger. Boligene er plassert iskrånende terreng sentralt på Vormedal med flotte turområder i umiddelbar nærhet.

Rett nedenfor er det en barnehage og bare hundre meter lengre vest en barnehagetil, noe som absolutt forenkler ruten til og fra jobb om en har småbarn. I midten av boligfeltet  er fellesområdet med rikelig grønn plen, flott lekeplass og grillplass. Siden all biltrafikk skjer i ytterkant av området gir dette trygge og gode fellesarealer foropphold og lek. Barneskolen ligger bare noen hundre meter i fra boligene med trygg skolevei for barna. I tillegg er det dagligvare, treningssenter og ungdomsskole innenfor kort gangavstand, opplyser Espen Lindstrøm.

4 fiks ferdige eneboliger  
Totalt bygger GL Prosjektservice 17 eneboliger på Solhaugen og 8 av disse er allerede solgt og bebodd. På Solhaugen kan en velge mellom 2 boligtyper der alle går over 3 etasjer og leveres med både terrasse på grunnplanet og takterrasse. Boligene har

størrelser fra 133 til ca. 150 kvm og inneholder kjøkken, stue, vaskerom, bad og bod i 1. etasje. I 2. etasje finner en bod, 3/4 soverom og hovedbad, mens 3. etasje leveres med åpent disponibelt rom som egner seg godt til loftstue. Her finner man også takterrassen på ca. 30 kvm der en har flott utsikt til Karmsundet og Avaldsnes. Det følger også med utvendig bod og carport til boligene. 

– Vi har 4 oppsatte eneboliger som er klare for snarlig innflytting og har visning for kunder når det måtte passe. I tillegg har vi 5 eneboliger der vi allerede har støpt gulver og ringmurer, slik at vi kan levere disse raskt ved salg. De 5 sistnevnte er også godkjent for husbankfinansiering – med de fordelene dette medfører, opplyser Lindstrøm.


Annonse