Stolene og bordet er fra VIIBEN furniture. Hyllene på veggen fra Ikea. Taklampen fra Clas Ohlson. Taket er tapetsert med tapet fra Storeys Wall kjøpt på Veldes Malerservice.
Annonse

Hvorfor er dette favoritten?
Dette er det siste rommet som er blitt pusset opp i huset. Barnerom er alltid ekstra gøy å jobbe med, for her er det lov å slå seg løs.

Fortell gjerne litt om prosessen med å innrede rommet?
Vi har laget et rom med jungeltema. Tapet i taket og to grønne vegger. Det er blitt lekent og personlig, et annerledes jenterom.

Tips om produktene som brukt, fargevalg etc.?
​Vi har tapetsert taket med tapet i fra Storeys Wall kjøpt hos Veldes Malerservice, og grønnfargen på veggen er også kjøpt hos dem. Elefanthodet på veggen er fra Fiona Walker of England kjøpt på Ølen Møbel. Stolene og bordet er fra VIIBEN Furniture en dansk designer som bor i Haugesund. Skapet og hyllene på veggen er fra Ikea, mens dukkehuset er laget av pappaen i huset til storesøster. Vuggen er kjøpt brukt på Finn, og har blitt brukt til begge jentene. Taklampen er fra Clas Ohlson, og oppbevaringspæra er fra Ferm Living kjøpt hos Heim Sigurd Svendsen på Åkra. Så i dette barnerommet er det en miks av dyrt og billig, nytt og gammelt.

Vuggen er kjøpt på Finn.no og er brukt til begge jentene. 
Døtrene til Karoline Vedøy Mikkelsen liker godt å leke med det store dukkehuset som pappaen deres har laget til dem. 


Annonse