Annonse

Til nå har de produsert vaser, men i begynnelsen av september lanserer Kirkens Bymisjon Haugalandet et helt nytt produkt i Dråpe-serien. En flott lyslykt produsert i samarbeid med Kirkens Bymisjon sin avdeling på Stord. 

Utstillingen av vaser og lyslykter i Dråpe-serien er stor i produksjonslokalet på Kvala. Så mange vaser og lyslykter har de på lager, at de har funnet ut at de kan leie ut produktene til dem som arrangerer store selskaper. Ingen tvil om at Dråpe-vasene blir lekre på festbordet i konfirmasjoner, bryllup, dåp og andre store dager – gjerne i kombinasjon med blomster.  

– Det fine med å leie bordpynten er jo at en slipper å sitte inne med mye “stasj” når festen er overstått. Dette er mye mer miljøvennlig og i tillegg får en bordpynt som er laget av et gjenbruksmateriale. Når festen er overstått, er det bare å levere tilbake produktene en har leiet – så er vasene og lyslyktene klare for neste fest. Vi holder for tiden på å lage en brosjyre der produktene våre blir beskrevet og der det i tillegg er praktisk informasjon om hvordan dette vil foregå, forteller arbeidsleder Maren Andersson i Kirkens Bymisjon Haugalandet som ber interesserte kontakte dem enten på telefon eller på Facebook. 

PS: Les om den nye lyslykten i Dråpe-serien i Jobb & Næring! 


Annonse