Christian Friestad satser på ”fullt hus” i Festiviteten under interiørkvelden.

Kreativitet er fellesnevneren når Festiviteten trommer sammen til et større interiør- og designarrangement i Festiviteten onsdag 16. september.

– Dette blir en gøyal inspirasjonskveld for alle med sans for interiør og design. Vi skal mingle, le og  få inspirasjon til nye ideer og muligheter. Og selvfølgelig passe på at alle smittevernstiltak blir overholdt, sier produsent i Festiviteten Christian Friestad.

Arrangementet med fokus på interiør og design, har kreativitet som fellesnevneren.  

– Målet er at dette skal bli et årlig arrangement der kreativitet er utgangspunktet og en kan ha ulike tema knyttet opp til dette. Vi starter med interiør og design da vi vet at det er mange på Haugalandet som har denne interessen. Vi har allerede solgt mange billetter til arrangementet og regner med at alle de 200 billettene vil ryke ut, sier Christian Friestad. 

Sørland og Nilsson
I tillegg til dem som skal stå på scenen denne kvelden, deltar flere lokale sponsorer med utstillinger og stand. Dette er Friestad Kjøkken & Interiør, Vi Bygger Nytt, Indesign, Næringsforeningen Haugalandet, Krimz Kramz, Frøken Magnolia, Wonderwall, Viiben og Volundx. 

Eirin Vedå fra Frøken Magnolia skal holde foredrag om hvordan innrede med blomster og planter. Kathrine Sørland vil gi et historiske blikk på design og mote – to felt som henger nøye sammen. Haugesunds egen Jane Dunkley vil holde et foredrag om sine tanker og ideer om interiør og design. Anne Marthe Widvey vil gi publikum tips og ideer til hvordan de kan ta gode bilder til Instagram og andre sosiale medier. Konferansier er Einar Nilsson, kjent fra ”Tid for hjem” og “Skal vi danse”.