Annonse

Linn er kommet til oppløpssiden av byggeprosjektet og ser mål der fremme. Nå gjenstår det å få ferdig badet og få kjøkkenet på plass, før hun kan flytte inn. Og imens finpusser hun de spesielle detaljene som garantert vil gi hennes nye bolig det rette særpreget – akkurat slik hun liker det.   

Tekst: Liv Alsaker Sande • Foto:  Linn Førland

Linn har tatt mål og er klar til å snekre den store sofaen hun planlegger i stuen. Det er ikke første gang hun snekrer sin egen sofa, og hun skal også snekre sengen på soverommet. Planen er også å snekre en kombinert gjesteseng/oppbevaringsløsning slik at tantebarnet Sol kan ha sin egen plass når hun er på overnattingsbesøk.  

Skyvedører er topp
Kjøkkenet blir en kombinasjon av Ikea-moduler og egenproduserte løsninger og benkeplaten skal være i marmor. Hun skal også lage skyvedørene som går mellom soverommet til kjøkkenet og gangen. Hun snekrer også skyvedøren fra gangen til badet

–  Målet er at hele leiligheten skal ha god gjennomgang, slik at det er lett å lage en total åpen løsning og like lett å lukke, forteller Linn som lager dørene av ubehandlet finerplater. Vinterhagen er allerede kledd med slike finerplater og har fått svart gulv som en kontrast i det lyse luftige rommet med vinduer på alle kanter. Ellers er alle gulvene i den 100 kvm store leiligheten malt hvite. På soverommet er det brukt en grå kalkmaling på veggene. 

Rammen i stål har Linn sveiset til selv og montert i inngangen fra stuen til kjøkkenet.

Interiørsveis
I den store inngangen til kjøkkenet har hun montert en ramme i rustet stål sveiset av henne selv. Dette er et av flere produkter hun lager gjennom sitt eget firma Interiørsveis og er også oppdrag hun tar for andre. Hun har bestilt håndlaget baderomstilbehør i messing fra Marokko som skal monteres i servanten, dusjen og badekaret. Retroinspirerte stikkontakter er bestilt fra Sverige, da hun mener dette vil passe bedre i leiligheten enn helt moderne.   

– Det er ikke til å komme fra at detaljene er viktige for å få stilen jeg ønsker meg, og dette er virkelig noe jeg prioriterer å legge en del penger i. Det samme gjelder terazzoflisene jeg valgte til badet – solide fliser som jeg virkelig gleder meg til å se realisert. Ikke lenge igjen nå, smiler Linn.  

Peisen som er valgt til stuen, en Hvam classic 4. 


Annonse