Annonse

Den 100 kvm leiligheten er ferdig malt og Linn har startet arbeidet på badet. Rommet er klar for plating, før hun starter jobben med flisene. Og i pausene tester hun ut den nye plattingen i hagen.  

Tekst: Liv Alsaker Sande • Foto:  Linn Førland

– Da alt ble lukket ned, ble det stopp i arbeidet inne, og jeg fant ut at jeg i denne perioden ville lage en platting ute der jeg kan nyte kveldssolen. Jeg hadde noe belegningsstein liggende, som nå er blitt til en fin liten platting. Det er praktisk å ha flere uteområder, slår Linn fast.
Det at hun allerede hadde steinene gjorde det ekstra lett å starte på uteprosjektet – et skikkelig gjenbruksprosjekt dette også. Helt i tråd med hennes byggefilosofi. 
– Det er virkelig en god følelse å bruke noe på nytt igjen. Og at det er rimelig, er jo også topp. Det er jo også en fin måte å rydde på, smiler hun. 

Baderommet
Hun har også bygget skyvedøren som går inn til badet – der rørleggeren har gjort seg ferdig og det er klart for å sette inn vegger og gulv. Flisene til badet ligger klare. Dette er klassiske terazzofliser med lang levetid. 
– Jeg gleder meg virkelig til flisejobben er i gang – da er liksom innredningen av det nye hjemmet mitt i full gang. Toalettet og badekaret fant jeg hos Nygaard Bad, mens jeg satser på å lage resten av innredningen selv, forteller Linn.

Maler gulvene
Hun har bestemt seg for å male alle gulvene i leilighetene, et arbeid hun satser på å komme i gang med så snart baderommet er ferdig.  Gulvene skal få en lys farge, men hun har ikke bestemt seg hvilken farge det blir. Og så snart gulvene er malt, er det klart for å montere peisen og starte på kjøkkenet. 
Mens byggingen pågår, bor Linn i leiligheten i loftsetasjen. Et meget praktisk sted å bo og som gjør at Linn ikke har noe press på seg å bli ferdig innen en bestemt frist. Samtidig passer hun på å holde fremdriftsplanene og holde seg sånn noenlunde til planene. – Jeg er ved godt mot og gleder meg til å fortsette. Det begynner jo å ligne et hjem dette, smiler hun. 


Annonse