Annonse

Alt er flunkende nytt og du kan overta landstedet i løpet av noen dager. Norgesferien din kan allerede være i boks og ekstra hyggelig er det at drømmestedet bare befinner seg noen minutters kjøring unna på Grindafjord Feriesenter.  

Tekst: Liv Alsaker Sande Foto: Liv Alsaker Sande/produsentene

– Dette er husvogner beregnet for helårsbruk. Fiks ferdig levert med møbler og alt som trengs av utstyr. Her er det faktisk bare å ta med seg toalettsaker, handle inn matvarer og flytte rett inn, smiler Trond Inge Vikene som driver Vikene AS som er spesialist på bobiler og husvogner. Firmaet hans har base i Skudeneshavn. 

Godt salg
Vikene har all grunn til å være fornøyd med interessen både for bobiler og husvogner om dagen. 
– Vi solgte 11 bobiler i løpet av den første måneden av korona-krisen. Med et så godt salg er det tydelig at det er mange som ønsker å farte rundt i Norge i sin egen bobil i sommer. Vi forventer også stor interesse for husvognene vi nå har lagt ut for salg i det nye feltet på Grindafjord Feriesenter, forteller han.
I første omgang har Vikene i samarbeid med Grindafjord Feriesenter lagt ut 25 plasser for husvogner. På sikt er det regulert til 170 nye husvogner i det nye feltet som ligger vendt mot sør på campingplassen. Det er allerede kommet kjøreveg til husvognene og flere av vognene er allerede solgt og tatt i bruk. 

Grindafjord og Ølmedal
3 soverom, bad og moderne kjøkken i åpen løsning med stuen. Utenfor er det en stor terrasse  og bare noen hundre meter meter unna kan du få deg båtplass og bade i sjøen. Husvognene fra Vikene AS fungerer absolutt som et godt alternativ til hytte. Med beliggenhet på Grindafjord Feriesenter får en også tilgang til alle fasilitetene som blant annet svømmebasseng, kafé, minigolf og lekeplasser.  

Vikene tilbyr nøkkelferdige husvogner med ferdig terrasse til priser fra i underkant av 500 000 kroner og har også et lignende samarbeid med campingplassen i Ølmedal i Vindafjord. Husvognene som er fra den britiske leverandøren Delta leveres med størrelser fra 40 kvm til de største på 70 kvm. 

– De nye eierne betaler en årlig leie til campingplassen, mens de selvsagt eier husvognen 100 prosent. Det fine med denne plassen er at det er tilkoblet vann og kloakk og at alle husvognene ligger i god avstand til hverandre. Her kan en absolutt lage en usjenert og solrik uteplass, sier Trond Inge Vikene som er spent på leveransene fremover. 

– Om vi har hatt godt salg i disse tider, er også vi berørt av krisen siden begge våre leverandører ligger i henholdsvis Italia (bobil) og England (husvogner).  Men heldigvis har vi forstått på både Delta i England og Rimor i Italia at leveransene skal gå greit fremover. I tillegg har vi også en del husvogner og bobiler på lager som kan leveres på dagen, sier Vikene. 


Annonse