Annonse

Plutselig var vi alle hjemme. Det var slutt på travle dager med fotballtrening, kamper, kurs, bursdager, konfirmasjoner, møter, treningsstudio, konserter, jobbreiser, shoppingturer,  korøvelser, helgeturer, venninneklubber, dugnader. 

Vel, det siste driver vi fremdeles på med. Et smart retorisk grep fra myndighetene å kalle det en dugnad – er det noe vi er gode på i dette landet så er det dugnad. 

Plutselig så vi alt som trengtes bli gjort der hjemme. Rotet i garasjen. Blørene på tapeten. Spindelvevet i trappeoppgangen. Vi begynte å bla i fotoalbum og delte morsomme øyeblikk med gjengen vår på sosiale medier. Vi «facetimet» med venninnene i klubben. Hadde korte besøk på hverandres terrasser med 2 meters avstand og gikk turer i skog og mark. 

Nå er vi i midten av mai og samfunnet åpnes sakte opp igjen. Vi ser frem til varmere dager, lange lyse kvelder og mye tid sammen med flokken vår. Vi gleder oss til å feriere i vårt nærmeste ferieland og priser oss lykkelig for at det etter hvert kan åpnes opp for sosial omgang, sportsaktiviteter og kulturarrangementer.

Vi er også glade for å være tilbake med en ny utgave av Vi Bygger Nytt. Vi gleder oss over å presentere dere for to usedvanlig flotte boliger. To hus med forskjellig utgangspunkt – siden det ene er helt nytt, mens det andre opprinnelig er fra 1966. Begge husene har fått frem sitt fulle potensial og har eiere som virkelig behersker kunsten å gjøre det flott rundt seg. 

Vi tar deg også med til nye husvogner på idylliske Grindafjord Feriesenter, og til Linn Førlands byggeprosjekt som virkelig har skutt fart. Våre spaltister Ann Helen Kvalevaag og Elisabeth Mjåseth deler også sine siste oppussingsprosjekter. 

Nyt deilige vårdager i mai og kos deg med magasinet!  

Liv Alsaker Sande, redaktør

Annonse