OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Annonse

Det er spesielle tider vi er nå. Plutselig er mannen hjemme og har hjemmekontor, og jeg jobber turnus en uke av. Mer tid til å være hjemme både på godt og vondt. Mer tid med barna og mer tid til å rydde og gjøre ferdig prosjekter hjemme. 

Gjestebadet vårt i første etasje har trengt en overhaling en god stund nå, men vi ville gjøre det kjapt og på et rimelig budsjett. Hele huset vårt er i lys nordisk stil og et gjestetoalett er et perfekt rom til å være litt vågal. Gå for andre farger eller stiler enn de du har ellers – fargerike tapeter eller mørkere farger? Fargene i rommet nå var fra da Shabby Chic var på topp med creme farget panel og sjablong på veggen,  men møblene var enda tidsriktige så vi ønsket ikke å bytte ut dem.

Veggene i panel ble malt matte i fargen Elegant fra Jotun.  En mørk farge, men ikke så hard som svart. På veggen med vasken byttet vi ut tapeten som var med en glittertapet fra Rusta. Vi ville ha en tapet som gjorde litt av seg, men som samtidig var rolig siden dette er en relativt lite rom. På gulvet har vi valgt laminat – dette fordi vi ikke har støpte gulv her. Det går fint ann å legge laminat på slike rom  – så lenge rommet ikke har sluk. Vi har valgt Aquasafe laminat fra Pergo – som har godt beskyttelse mot fuktighet. Det ble stor forskjell fra det mørke grå flisegulvet som lå her før og til lys eik.

Da jeg ville ha et elegant uttrykk her, har vi også valgt å sette rosett i taket. Jeg elsker rosetter og stukkaturer og syns det gir et personlig uttrykk.  Listene her inne er også ganske brede så jeg syns det passet fint inn med resten av stilen. Lampen er DIY lamp fra House doctor men jeg har kun brukt halvparten av glasskulene som følger med. Posteren av Birgitte Bardot sammen med såpe, håndkrem og duftepinner fra Rituals i svart og gull er med på å fullføre stilen.


Annonse