- Arrangementet Kreativitet er utsatt til høsten, opplyser Christian Friestad.
Annonse

Kjedelig melding til alle interiørinteresserte: Kreativitet i Festiviteten er avlyst på grunn av koronakrisen. 

Arrangementet med fokus på interiør og design skulle egentlig blitt arrangert onsdag 29. april i Festiviteten. Eventansvarlig og produsent Christian Friestad ved Festiviteten har sammen med lokale  bidragsytere, rikskjendiser og Næringsforeningen Haugalandet snekret i hop en spennende helaften som nå altså utsettes til høsten. Friestad ber alle interesserte følge med på nettsiden til Festiviteten for ny dato på arrangementet og billettsalg. 
– Målet er at dette skal bli et årlig arrangement der kreativitet er utgangspunktet og en kan ha ulike tema knyttet opp til dette. Vi starter med interiør og design da vi vet at det er mange på Haugalandet som har denne interessen. Vi har allerede solgt mange billetter til arrangementet og har totalt 400 billetter, sier Christian Friestad. 

Annonse