Annonse

Denne gangen vil jeg fortelle om et svært vellykket byggeprosjekt som min kollega Hilde og hennes samboer Karl Gunnar står bak. De har rett og slett bygget seks like funkishus i hagen på landstedet sitt. De har fulgt hustegningene til punkt og prikke og har passet på at byggeprosjektet følger alle forskrifter. De har spesielt passet på at inngangene er store nok og at inngangspartiet er beskyttet med en akrylplate. De har også sørget for omfattende ventilering og passelig med lys i de nye boligene. 

De seks funkishusene hadde ikke ligget lenge ute i markedet, før lykkelige huseiere var på plass. Målgruppen er utvilsomt unge i etableringsfasen og det er mange som har sett muligheten til å få seg en flott, praktisk bolig. Alle husene ble tatt i bruk uten at boligleverandørene slapp å bruke store utgifter på megler eller aktiv annonsering på finn.no. 

Nå er de nye beboerne godt etablert, og Hilde og Karl Gunnar har registrert at også naboene har oppdaget hverandre, til tross for at alle husene ligger i en avstand på 10 meter. Som de fleste nye byggefelt med unge i etableringsfasen, har det også her vært tendens til utfordringer på kjærlighetsfronten. Det går også rykter om utroskap. 

Men for tiden har ikke beboerne tid til å tenke på slike utfordringer. De er nemlig i full gang å innrede de nye boligene og gjøre klar for nye generasjoner. Det er ikke måte på hvor mye ressurser de bruker på å fly frem og tilbake. Alltid med seg noe nytt til boligen og reiret de bygger. Nå ser Hilde og Karl Gunnar frem til stor barneforøkelse i nabolaget og at de seks fuglehusene i funkisstil virkelig har gjort nytten! 

Nyt våren og ha en god påskeferie – med eller uten fuglekvitter! 

Liv Alsaker Sande – Redaktør

Annonse