Annonse

Jeg skriver til deg for å be om unnskyldning. Jeg beklager på det sterkeste at tilværelsen ikke har blitt slik vi forespeilet deg den gang vi flyttet inn sommeren 2003. 

Vi lovet deg ny gressmatte – du er fremdeles bekledd med 90 prosent mose. Vi lovet deg en ny platting – den har fremdeles ikke dukket opp. Vi lovet deg jevnlig gjødsling, faste klippetimer, nye røtter, løker og hagemøbler. Dette har dessverre også uteblitt, selv om fruen var nær ved å investere i amerikanske blåbærvekster for noen  år siden. 

Vi takker deg for at du fremdeles byr på krokuser, hvitveis, tuli-
paner og vakre roser til tross for at vi ikke har løftet en eneste finger.  Vi sender herved en varm takk for den omsorgen de forrige eierne viste deg, og som vi fremdeles nyter godt av hver eneste vår og sommer.

Vi håper at vi denne våren og sommeren kan gi deg det løftet du fortjener slik at vi kan få frem det flotte potensialet som bor i deg. Du skal vite at det ikke står på store planer – det er bare at tiden og pengene ikke alltid strekker til.

Samtidig skal du vite at vi setter stor pris på deg akkurat slik du er – med dine nydelige farger, din frodighet og overlevelsesevne. 

Vi gleder oss til en ny vår og sommer med deg! 

Liv Alsaker Sande – Redaktør

Annonse