Daglig leder Svein Roger Minde ser frem til at han og de 80 medarbeiderne i TNR kan flytte inn i det flunkende nye bygget som er skreddersydd for dem.
Annonse

Stort teminalbygg på 2000 kvm, mellomlager på 2000 kvm, vaskehall, kontorfløy, stor vestvendt terrasse og 3 leiligheter til sjåførene. Det nye bygget til Transportsentralen Nord-Rogaland (TNR) i Aksdal Næringspark er moderne og funksjonelt. Ikke rart de 80 ansatte gleder seg stort til å ta det nye bygget i bruk. 

Tekst og foto: Liv Alsaker Sande 

Det var i august 2018 det ble klart at TNR-eierne solgte terminalbygget på Husøy, og kjøpte tomt i Aksdal Næringspark. Etter 13 år i Haugesund og 11 år i Karmøy, bestemte det lokaleide firmaet seg for å gjøre tysværbu av seg. Bygget på totalt 6000 kvm ligger sentralt til i Aksdal Næringspark og fra 1. mars vil de kunne ta i bruk den store terminalen og lageret.

– Beliggenheten i Aksdal er helt topp for oss – vi sparer store ressurser på å ligge tett på hovedvegene mot vest, sør, nord og øst, sier daglig leder Svein Roger Minde.  

Klar for bruk 
Da Vi Bygger Nytt tar turen innom det nye bygget 19. februar, er det fremdeles stor byggeaktivitet. Terminalen og lageret  er allerede klar for bruk, mens det vil drøye noen uker ut  i mars før kontorene, møtelokalene, kantinen og leilighetene til sjåførene er klare for innflytting. Kontorfløyen vil få store vinduer som vender mot øst og fra terrassen i vest kan en nyte en fin utsikt til Aksdalsvannet. Vi tipper at dette blir et kjekt sted å ha firmaets sommerfest.  

– Vi har bygget for fremtiden og gleder oss over å ha fått det funksjonelle og moderne bygget som har vært målet, sier Svein Roger Minde. 

Lokale leverandører
Petter J. Rasmussen har tegnet bygget og tatt seg av byggeteknisk prosjektering. Vassbakk & Stol AS har hatt ansvar for grunnarbeidene. Rørlegger Karsten Bjelland som holder til i nabobygget, har utført rørleggerarbeidene. Kraft Glass har levert glassfasader og dører. T. Halleland har utført grunn og utenomhusarbeider, mens Hörmann partner Portteknikk har levert og montert porter, lastesystemer og dører. Stålarbeid, takplater, rekkverk og beslagsarbeid er levert av Vest Stål & Fasade, mens Nygård Tak har tatt seg av alt innen taktekking.  Moelven har levert systemvegger, himling og stedbygde vegger, mens malearbeidene er utført av Malermester Langelandsvik. Helgevold elektro har levert de elektriske arbeidene, mens GK har vært totalentreprenør av luftbehandlingsanlegget. Monter har levert kjøkken til bygget som totalt har kostet omtrent 85 millioner kroner. 

Transportsentralen Nord-Rogaland startet i 1981 og har i dag en omsetning på omtrent 150-160 millioner kroner. 

Annonse