Annonse

Christian Friestad hadde ikke jobbet mange dagene på Festiviteten før han var i full gang å planlegge sin første event. Et arrangement med fokus på interiør og design der kreativitet er fellesnevneren. Nå har han sammen med lokale bidragsytere, rikskjendiser og Næringsforeningen Haugalandet snekret i hop en spennende helaften. Det er bare til å sette av torsdag 29. april! 

Tekst og foto: Liv Alsaker Sande 

– Vi skal mingle, le og  få inspirasjon til nye ideer og muligheter. Dette blir en gøyal inspirasjonskveld for alle med sans for interiør og design, sier Christian Friestad som startet som produsent på Festiviteten i august. Siden da har han jobbet med flere nye typer arrangementer. Blant annet “Lykkelig lørdag”, ”Maskeradeball” og nå altså “Kreativitet: Interiør & design 2020”. 
– Målet er at dette skal bli et årlig arrangement der kreativitet er utgangspunktet og en kan ha ulike tema knyttet opp til dette. 
Vi starter med interiør og design da vi vet at det er mange på 

Haugalandet som har denne interessen. Du trenger ikke gå lenger enn til Instagram for å se nettopp det. Vi har fått til en fin miks av lokale og nasjonale foredragsholdere og har også fått til et samarbeid med Næringsforeningen Haugalandet , opplyser Christian Friestad.

Utstillinger
I tillegg til dem som skal stå på scenen denne kvelden, deltar flere sponsorer med utstillinger og stand. Det blir også utstillinger av møbler produsert av Stian Johnsen fra Volundx og Christian Hovden Gade fra Viiben Furniture. I løpet av de tre timene arrangementet varer er det også lagt opp til mingling i gode pauser og det er anledning til å kjøpe seg forfriskninger.

Eventmanager/produsent Christian Friestad på Festiviteten har sammen med Næringsforeningen Haugalandet og lokale og nasjonale bidragsytere snekret i hop en spennende helaften med fokus på design og interiør.

– Interessen for design og interiør er stor på Haugalandet – så hvorfor ikke et eget arrangement med 100 prosent fokus på dette? Vi har allerede solgt mange billetter til arrangementet og regner med at alle de 400 billettene vil ryke ut lenge før vi har nådd april, sier Christian Friestad, som startet i nyopprettet stilling som eventmanager/produsent på Festiviteten i august.

Programmet
Kathrine Sørland vil gi et historiske blikk på design og mote – to felt som henger nøye sammen. Haugesunds egen Jane Dunkley vil holde et foredrag om sine tanker og ideer om interiør og design. Eirin Vedå fra Frøken Magnolia skal snakke om blomster og dekorasjoner, mens Anne Marthe Widvey vil gi publikum tips og ideer til hvordan de kan ta gode bilder til Instagram og andre sosiale medier. Konferansier er Einar Nilsson, kjent fra ”Tid for hjem” og “Skal vi danse” , som helt sikkert får lagt inn både noen dansetrinn og gode oppussingstips i løpet av kvelden.       

Annonse