Annonse

Skal du pusse opp, bygge på, bygge nytt eller bytte bolig? Boligmessen i Vardhallen i Haugesund har virkelig blitt et av vinterens høydepunkt for dem som er på jakt etter inspirasjon til boligen sin. I år går boligmessen av stabelen 7. – 9. februar!  

Her kan du få inspirasjon til å sette i gang med dine prosjekter, enten det er hjemme eller på hytta, ute eller inne. Her finner du spennende nyheter, gode messetilbud og eksperthjelpen du trenger – alt samlet under ett tak. 70 utstillere blir med på boligmessen i Haugesund og som før legger en opp til et familievennlig arrangement. Boligmessen er et sted for hele familien, og i barneparken kan barn fra 3 år kose seg med morsomme aktiviteter mens de voksne gjør gode kupp og samler inspirasjon.

Få med deg lærerike foredrag fra farge- og interiørekspert Birgit Torkildsby, og Otto Robsahm fra ”Sinnasnekker’n” – her får du mange gode tips! Otto leder i tillegg morsomme aktiviteter som Handygirl, Handyman og Ballongslippet.

Det er Compass Fairs AS som arrangerer boligmessene rundt om i landet og planen for 2020 er å arrangere 20 boligmesser fra Alta i nord til Kristiansand i sør.  


Annonse